Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Ultima probă de Bootcamp a decis care sunt echipele din noul sezon „Chefi la cuțite”!

 
+4 click pentru
galerie

Emoții uriașe, preparate grele și un verdict de zile mari! După ce am stat cu sufletul la gură în prima probă de Bootcamp, acum concurenții au trecut prin alte probe de foc! Cine a devenit parte a echipelor conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu?

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în fața tuturor și a anunțat că cei rămași în concurs vor lua parte la o probă ce nu a mai avut loc până acum!

Astfel, concurenții au fost nevoiți să gătească pane! Așa cum era de așteptat, cei prezenți s-au amuzat și nu au înțeles de ce trebuie să primească o probă atât de simplă. Apoi a venit „bonusul”: concurenții trebuie să facă pane-ul la o plită electrică, pe care o împart cu un alt concurent! Nu a fost ceva ușor, mai ales că preparatele nu se gătesc ușor la plită!

Unii bucătari au dat dovadă de multă ingeniozitate și au aprins imediat grătarele, ca să facă mai repede și mai bine pane-urile alese!

DE LA PANE LA TAPAS

Cei 45 de concurenți rămași apoi în competiția „Chefi la cuțite” au dat o nouă bătălie în bucătărie, totul pentru a câștiga un loc în cele trei echipe conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

De data aceasta, rețeta de tapas a dat numeroase bătăi de cap concurenților, fiindcă acest aperitiv spaniol nu e pentru toată lumea! Dorința de a merge mai departe i-a făcut pe concurenți să facă tot felul de improvizații și să dea tot ce au mai bun! Chiar dacă nu e tocmai cu specific spaniol, cineva chiar a decis să gătească fasole făcăluită!

Din cei 45 care au rămas în concurs după această probă, doar 15 vor intra, la final, într-o echipă!

CE CULORI AU NOILE ECHIPE

A fost și seara când jurații au tras la sorți pentru a afla ce culoare vor purta în cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

De data aceasta, chef Scărlătescu va fi galben, chef Dumitrescu devine lider al echipei roșii și, fiindcă suntem în an de Centenar, pentru chef Bontea a rămas...albastru!

TREI CUȚITE DE AUR

Pe parcursul jurizărilor pe nevăzute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit fiecare câte un cuțit de aur unui concurent talentat, iar această șansă le-a asigurat celor trei norocoși un loc în echipele finale.

Așadar, din cele 18 locuri disponibile, 3 au fost deja ocupate de Maria Burlacu, Silviu Nedelea și Alex Ilinca, iar acest lucru va da naștere unui război mai aprig între cei care se vor duela în această seară pentru a-și asigura un loc în bucătăria celui mai iubit show culinar.

La finalul acestei ediții, cei trei jurați și-au ales echipele! Aleși pe sprânceană, bucătarii trebuie să lupte acum pentru culoarea pentru care luptă: roșu, galben sau albastru!

Ne revedem luni, de la ora 20:00, la Antena 1, atunci când pornim primele lupte pe echipe!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI