Live acumAsia Express - Drumul elefantului (r)
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Chef Scãrlãtescu, supãrat înainte de cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite!

“Războiul” dintre chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea continuă luni seara, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Chefi la cuțite”, la Antena 1.

Ce se întâmplă în ediția de luni a emisiunii Chefi la cuțite, 18 noiembrie 2019

Cea de-a treia confruntare pe echipe a sezonului şapte va aduce cele trei echipe față în față cu o probă de gătit în care tensiunea, emoțiile și criza de timp își vor spune cuvântul. Presiunea concursului va aduce conflicte la fiecare banc de lucru, iar nervii celor trei chefi vor fi întinși la maximum, fiind la un singur pas să își piardă cumpătul.

Chef Sorin Bontea și echipa sa verde de bucătari

„Suntem înainte de cel de-al treilea battle şi sunt nu negru, ci în cea mai întunecatã nuanţã de negru posibilã! Am douã probe pierdute, doi oameni plecaţi şi ai mei nu se regãsesc deloc.

Şi asta pentru cã nu se pliazã unul pe celãlalt, nu au spiritul de echipã bine definit şi impregnat în creier!”, se va dezlãnţui chef Scãrlãtescu, cel care ulterior va mai completa: „Îmi doresc ca dupã douã duşuri foarte reci, sã le intre ceva în cap şi mãcar sã înţeleagã ce le spun, pentru cã pânã acum au fãcut doar ce au vrut ei!”.

Chef Florin Dumitrescu și echipa sa albastră

De cealaltã parte, chef Dumitrescu se declarã foarte mulţumit de alegerile fãcute în bootcamp: „Mi-a plãcut cum s-a mişcat echipa, au fost foarte activi, uniţi, au vorbit foarte mult între ei! A fost o atmosferã plãcutã şi aş vrea sã repetãm asta!”, în vreme ce chef Bontea a decis sã îşi motiveze puţin echipa: „Am pierdut o probã, vreau sã gãtiţi cum trebuie, vreau sã vã asumaţi ce gãtiţi!”, completând: „Am pretenţii de la ei, pentru cã majoritatea sunt de meserie!”.

Cum se vor descurca aceștia în fața unei noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni seara, de la 20:00, într-o nouă ediție Chefi la cuțite, la Antena 1.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro