Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Marți seara, chefii au fost răsfățați cu pizza

Cum poți îndupleca un trio de jurați pretențioși? Cu o pizza gustoasă! Asta și-au spus concurenții care marți seară au intrat la duel în bucătăria Chefi la cuțite.

Marți seara, chefii au fost răsfățați cu pizza

Tema impusă de Gina Pistol a fost primită cu zâmbetul pe buze de către concurenții în tunici mov și albastre, iar farfuriile pe care le-au prezentat la finalul serii au fost cu totul și cu totul îmbietoare.

De la blatul subțire la cel pufos, de la topping quarto formaggi, la legume, creveți, ruccola și roșii cherry, sau pepperoni, toți bucătarii din luptă s-au încumetat să impresioneze papilele gustative ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Un preparat de la emisiunea Chefi la cuțite

Iar pentru asta au avut la dispoziție ingrediente proaspete asigurate de Lidl- de la făină fină, lactate de cea mai bună calitate, cărnuri savuroase și legume proaspete, totul pentru cele mai delicioase pizza, doar în bucătăria Chefi la cuțite.

Un preparat de la emisiunea Chefi la cuțite


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro