Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Marți seara, chefii au fost răsfățați cu pizza

Cum poți îndupleca un trio de jurați pretențioși? Cu o pizza gustoasă! Asta și-au spus concurenții care marți seară au intrat la duel în bucătăria Chefi la cuțite.

Marți seara, chefii au fost răsfățați cu pizza

Tema impusă de Gina Pistol a fost primită cu zâmbetul pe buze de către concurenții în tunici mov și albastre, iar farfuriile pe care le-au prezentat la finalul serii au fost cu totul și cu totul îmbietoare.

De la blatul subțire la cel pufos, de la topping quarto formaggi, la legume, creveți, ruccola și roșii cherry, sau pepperoni, toți bucătarii din luptă s-au încumetat să impresioneze papilele gustative ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Un preparat de la emisiunea Chefi la cuțite

Iar pentru asta au avut la dispoziție ingrediente proaspete asigurate de Lidl- de la făină fină, lactate de cea mai bună calitate, cărnuri savuroase și legume proaspete, totul pentru cele mai delicioase pizza, doar în bucătăria Chefi la cuțite.

Un preparat de la emisiunea Chefi la cuțite


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube