Antena Căutare

A doua amuletă, o nouă luptă la cuțite! Bontea, declarat câștigător de chef Nicolai Tand

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite” continuă cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute, completată de o luptă piperată pentru cea de-a doua amuletă, între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.  Cea de-a doua cartolină ce va avea un avantaj, pe care câștigătorul îl va putea folosi în etapa battle-urilor, a fost râvnită de toți cei trei chefi. 

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite” continuă cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute, completată de o luptă piperată pentru cea de-a doua amuletă, între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cea de-a doua cartolină ce va avea un avantaj, pe care câștigătorul îl va putea folosi în etapa battle-urilor, a fost râvnită de toți cei trei chefi.

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite”. Ediția 2. Nicolai Tand a fost invitat special la jurizare, iar maramureșeanul a știut încă de la început că misiunea sa este departe de a fi una ușoară. Amuleta este una importantă, căci ofera posibilitatea de a bloca unei echipe adverse folosirea unui ingredient principal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite”. Ediția 2. „Este un prieten bun de-al nostru, o combinație foarte interesantă între francez și maramureșean. A învățat să mănânce în Franța, dar a început să gătească în Maramureș…ceea ce-l face să fie foarte special”, adaugă Florin Dumitrescu, ce pregătit un preparat care-l va face pe Nicolai să își amintească de zona în care s-a născut.

La final, câștigătorul a fost unul singur, iar farfuria învingătoare îi aparține lui chef Sorin Bontea.

Florin Nistor este șofer de TIR, a avut patru neveste și adoră ciorba de burtă: "M-am iubit cu o moldoveancă, o ol... Alexandru Sasu vinde pantofi ca să se întrețină: "Aveam 18 ani și îmi tremurau gladiolele când găteam!" Chef D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x