Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

A doua amuletă, o nouă luptă la cuțite! Bontea, declarat câștigător de chef Nicolai Tand

 

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite” continuă cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute, completată de o luptă piperată pentru cea de-a doua amuletă, între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.  Cea de-a doua cartolină ce va avea un avantaj, pe care câștigătorul îl va putea folosi în etapa battle-urilor, a fost râvnită de toți cei trei chefi. 

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite”. Ediția 2. Nicolai Tand a fost invitat special la jurizare, iar maramureșeanul a știut încă de la început că misiunea sa este departe de a fi una ușoară. Amuleta este una importantă, căci ofera posibilitatea de a bloca unei echipe adverse folosirea unui ingredient principal. 

„Întotdeauna este greu să jurizezi o farfurie a unui chef. Dacă iei zece chefi și le dai zece ingrediente, o să vezi că fiecare are direcția lui. Diseară voi alege cu papilele, cei doi care pierd nu trebuie să fie supărați pe mine!”, spune acesta.

Premiera sezonului 7 „Chefi la cuțite”. Ediția 2.  „Este un prieten bun de-al nostru, o combinație foarte interesantă între francez și maramureșean. A învățat să mănânce în Franța, dar a început să gătească în Maramureș…ceea ce-l face să fie foarte special”, adaugă Florin Dumitrescu, ce  pregătit un preparat care-l va face pe Nicolai să își amintească de zona în care s-a născut. 

La final, câștigătorul a fost unul singur, iar farfuria învingătoare îi aparține lui chef Sorin Bontea.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI