Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Gustul copilăriei adus în bucătăria Chefi la cuțite

Săptămâna aceasta a adus noi surprize culinare la Chefi la cuțite, precum un preparat ce le-a amintit chefilor de gustul copilăriei.

Săptămâna aceasta a adus noi surprize culinare la Chefi la cuțite, precum un preparat ce le-a amintit chefilor de gustul copilăriei.

Alexandru Comerzan are 31 de ani și lucrează în bucătărie de la frageda vârstă de 15 ani: ,,Pentru mine gătitul înseamnă tot, petrec mai mult timp în bucătărie decât acasă”. Bucătar de profesie, acesta a venit în bucătăria Chefi la cuțite îndemnat de soția sa, care îl susține în totalitate.

Concurentul a ales ingrediente simple, dar pline de savoare, din cămara Lidl, astfel că a pregătit chefilor un dish excepțional, cu ou poșat, piure din rădăcină de țelină afumată, spanac cu sos de stridii și cremă de Brie. Și-a dorit că preparatul său să stârnească emoții, și exact asta a reușit: ,,Gustul îmi este cunoscut. Este gustul copilăriei!”, a exclamat chef Dumitrescu.

Ingredientele de top Lidl și rețeta sa desăvârșită, combinând texturi și gusturi diverse, i-au adus acestuia trei cuțite, alături de cuvinte de laudă din partea chefilor ,,Este una dintre cele mai bune farfurii de până acum”, a susținut chef Bontea.

Emoțiile au fost vizibile, dar și fericirea pe măsură, odată ce concurentul a ascultat verdictul chefilor: ,,copiii o să fie foarte bucuroși”.

Ce alte preparate vor mai degusta chefi, în jurizările lor pe nevăzute, telespectatorii Antena 1 vor afla în fiecare săptămână, luni și marți, de la 20:00.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro