Antena Căutare

Chefii părăsesc masa jurului și se apucă de gătit în MAREA PREMIERĂ a noului sezon "Chefi la cuțite"

Așteptarea a luat sfârșit, căci astăzi, noul sezon "Chefi la cuțite" are marea premieră, de la 20:00, la Antena 1! Cea mai urmărită competiție culinară vine cu noi surprinze pentru concurenți, dar și pentru cei trei temuți jurați, căci vor exista noi reguli.

Începe Chefi la cuțite! Așteptarea a luat sfârșit, căci astăzi, noul sezon "Chefi la cuțite" are marea premieră, de la 20:00, la Antena 1! Cea mai urmărită competiție culinară vine cu noi surprinze pentru concurenți, dar și pentru cei trei temuți jurați, căci vor exista noi reguli.

Începe Chefi la cuțite! Dacă până în acest moment Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se bucurau de spectacolul neprevăzut al audițiilor pe nevăzute, de luni seară, maeștrii bucătăriei se vor lupta și ei, ”la cuțite”.

Prima amuletă pusă în joc de Gina Pistol îi va entuziasma și îi va provoca să câștige un avantaj ce ar putea fi vital într-una din confruntările pe echipe ce vor urma.

Începe Chefi la cuțite! Astfel, luni seară de la ora 20:00, chefii își vor ocupa locurile la bancurile de lucru și vor găti folosind doar ingredientele dintr-un coș misterios. Mai în glumă, mai în serios, vor fi puși față în față cu un preparat vedetă din farfuriile candidaților ”Chefi la cuțite”, pe care l-au degustat de zeci de ori de-a lungul sezoanelor.

Nu rata marea premieră a noului sezon, luni și marți, de la 20 fix, la Antena 1!

Un veteran al show-ului ”Chefi la cuțite” revine în fața juraților... Chefi la cuțite, MAREA PREMIERĂ! Apar reguli noi în cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar! Ce putere are ”cuțitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x