Antena Căutare

Chefii Bontea și Dumitrescu au încercat să-l saboteze pe chef Scărlătescu, dar acesta a câștigat proba!

A doua zi de Paște a adus la „Chefi la cuțite” un meniu special pentru masa de sărbătoare la care invitați se seamă au fost nea Mărin, prietenii și familia sa. Ediția, care a fost lider de audiență luni seara, 2 mai, a pus la grea încercare orgoliile celor trei chefi, astfel că fiecare dintre ei a fost decis să lupte cu toate armele pentru a câștiga și pentru a-și salva oamenii.

A doua zi de Paște a adus la „Chefi la cuțite” un meniu special pentru masa de sărbătoare la care invitați se seamă au fost nea Mărin, prietenii și familia sa. Ediția, care a fost lider de audiență luni seara, 2 mai, a pus la grea încercare orgoliile celor trei chefi, astfel că fiecare dintre ei a fost decis să lupte cu toate armele pentru a câștiga și pentru a-și salva oamenii.

În intervalul de difuzare a emisiunii „Chefi la cuțite” (20:30-23:16), Antena 1 a fost lider de audiență cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,6 puncte de rating și 15,8 % cota de piață, fiind urmată pe locul secund de Pro Tv cu 7 puncte de rating și 14,5 procente din cota de piață. În minutul de maximă audiență al emisiunii, înregistrat la 22.42, Antena 1 era lider de piață cu un vârf de audiență de 10,4 puncte de rating și 22 de procente din cota de piață, în vreme ce tot atunci Pro Tv avea 7,3 puncte de rating și 15,4 % cota de piață.

Meniul de Paște a fost o provocare pentru cele trei echipe. Chef Dumitrescu a riscat cu preparatul ales – farfuria lui semnătură – plăcinta de berbecuț, pentru că această mâncare necesită în mod normal aproape 30 de ore de pregătire, în vreme ce proba din emisiune le oferea numai o oră și jumătate.

Cu toate acestea, chef Florin a avut încredere că echipa sa poate duce la bun sfârșit acest preparat, sub atenta sa îndrumare, lucru care s-a și întâmplat. Bucuros din cale afară, acesta a avut timp și să comploteze împreună cu chef Bontea o mică farsă în bucătărie pentru colegul Scărlătescu. Astfel, după ce echipa neagră a terminat de vopsit ouăle roșii, chef Scărlătescu i-a rugat să nu arunce apa, pentru a o putea folosi și el. Numai că echipa neagră a avut grijă să adauge imediat în apă și un plic de vopsea albastră, mizând pe un rezultat maro menit să saboteze echipa roșie. Așa se face că echipa condusă de Scărlătescu a fost singura care a prezentat ouă într-o culoare mai mult decât neobișnuită.

Cu toate acestea, echipa roșie a câștigat proba pentru că meniul ales de chef Cătălin și implicarea sa mai mult decât evidentă au fost ingredientele succesului: de la ciorbă de miel, la stufat și coaste preparate sous vide, toate au încântat papilele gustative ale invitaților. Chef Scărlătescu a mărturisit că știe că lui nea Mărin nu îi place carnea de miel, dar că avantajul lui, ca bucătar, este acela că știe să prepare carnea într-un fel unic, astfel încât să nu se simtă gustul sau mirosul acestei cărni.

Iar nea Mărin a fost mai mult decât încântat de acest preparat și a recunoscut că deși nu mănâncă acest timp de carne, i-a făcut mare plăcere să guste din farfuria roșie.

opt farfurii roșii votate, echipa lui Scărlătescu s-a salvat de la duel, în vreme ce concurenții din echipele neagră și gri au trecut prin clipe de foc în încercarea de a găti un desert care să-i țină în continuare în concurs. Bucătăria e una, cofetăria alta. Iar concurenții intrați la duel s-au străduit din răsputeri să aducă în fața celor trei jurați deserturi savuroase și arătoase. Nu mulți au reușit să impresioneze, iar seara s-a terminat în dezamăgire și supărare pentru chef Florin, care l-a pierdut pe George, motorul echipei sale.

Rămas în patru oameni, misiunea acestuia va fi tot mai grea la probele următoare când va trebui să țină piept unui Scărlătescu dezlănțuit și decis să schimbe strategia și unui Bontea hotărât să-și ducă echipa cât mai departe în această formulă.

Sursa: Kantar Media

„M-ai nenorocit, tu înțelegi?” Chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj ce a luat fanii prin surprindere! Nimeni nu se a... Cum arăta chef Florin Dumitrescu la doar 14 ani! Cu siguranță nu l-ai fi recunoscut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x