Ai poftă de niște chifteluțe și totuși vrei să le faci cu adevărat savuroase? Atunci încearcă cea mai tare rețetă!
Ai nevoie de carne tocată (de preferat amestec porc+vită), 2-3 ouă (în funcție de cantitatea de carne), sare, piper, boia dulce, cimbru, pesmet muiat în lapte, ceapă călită în ulei.
Se amestecă totul extrem de bine, până se obține o pastă consistentă. Apoi se dă formă dorită (biluțe sau turtițe) și se tăvălesc prin făină, apoi se pun la prăjit.
Articolul continuă după reclamă
Dacă vrei să obții chifteluțe crocante, atunci încearcă să le dai prin pesmet. Cu siguranță vei
Pentru chef Bontea, el este câștigătorul! Alex Bălan, primul interviu după ce s-a clasat pe locul al doilea: „Chefi la c... Dezastru în bucătărie versus preparate de top! Vedetele trec la cratiță, la „Chefi la cuțite”, pentru un scop caritabil...