Căutare Live

Cine este Victor, bucătarul motociclist din echipa lui Dumitrescu! A gătit chiar și pentru regele Spaniei!

Victor Ioniță are 36 de ani și este bucătar de meserie. Totuși, o altă pasiune pe care o are sunt motocicletele!

Victor Ioniță are 36 de ani și este bucătar de meserie. Totuși, o altă pasiune pe care o are sunt motocicletele!

Concurentul face parte dintr-un club de bikeri, dar își găsește timp și pentru cealaltă pasiune a sa, bucătăria.

A urmat cursurile unei școli de specialitate și a început să lucreze în Florența, ca mai apoi să își împartă timpul între bucătăria unui restaurant din Ploiești și cea a unui local din Vama Veche.

Pas cu pas, Victor a ajuns să fie sous chef într-un restaurant din Scoția, unde pregătea bucate pentru invitații de la castel. A gătit pentru Regele Spaniei și alte personalități extrem de importante, iar perseverența și seriozitatea cu care tratează gastronomia sunt două caracteristici vitale ce l-ar putea ajuta în această competiție.

Arogant, dar extrem de sigur pe forțele sale, concurentul a convins chefii că merită un loc în concurs. Totuși, în ediția din 29 mai, Victor Ioniță a ieșit din competiția „Chefi la cuțite”, în urma probei de duel. Este o lovitură grea pentru chef Florin Dumitrescu, fiindcă este al doilea concurent pe care îl pierde din echipa albastră.

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chef Scărlătescu și echipa galbenă, victorie detașată în proba desertului. „Chefi la cuțite”, lider de piață pe toate ca...
Ultimele știri