Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM"! Demonstrează că ești maestru în bucătărie!

„Chefi la cuțite” îți propune să intri în cel mai tare concurs al momentului, ca să demonstrezi că oricine poate avea talent în bucătărie! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

„Chefi la cuțite” îți propune să intri în cel mai tare concurs al momentului, ca să demonstrezi că oricine poate avea talent în bucătărie! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

Concursul începe pe 23.10.2017 la ora 21:00 și se termină pe 29.10.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: "Daca ați fi chef într-un restaurant care ar fi preparatul semnatură al localului?"

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 30.10.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Orice gospodină sau pasionat de bucătărie știe că rețetele reușite depind mai ales de instrumentele de gătit! De aceea, noi îți recomandăm să îți echipezi bucătăria cu tigaia Regis Stone Pan 28 CM!

Datorită stratului antiaderent vei putea să pregătești orice tip de carne fără să folosești ulei, fiindcă fripturile nu se lipesc deloc. Gătește sănătos și gustos, fără să faci mult fum! Nu mai da banii pe produse de curățat arsurile, fiindcă tigaia Regis Stone Pan 28 CM te scapă de toate neplăcerile!

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” folosesc mereu produsele din gama Regis Stone, căci au încredere deplină în calitatea oferită!

O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face primul tău grătar delicios și aspectuos în tigaia Regis Stone Pan 28 CM, cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

„Schimbă-l cu unul frumos, pirticaliu” Florian i-a captivat pe cei trei chefi cu mesajul de pe tricoul său!... Pipino de România a făcut show de zile mari în ritm de „Despacito” și Guns N`Roses! Lucrurile au scăpat complet de sub c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x