Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM"! Gătește ca un maestru bucătar!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți că și tu ai stofă de bucătar adevărat, chiar dacă nu ai fost la „Chefi la cuțite”! Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți că și tu ai stofă de bucătar adevărat, chiar dacă nu ai fost la „Chefi la cuțite”! Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

Concursul începe pe 25.09.2017 la ora 21:00 și se termină pe 01.10.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce desert ai încerca să pregătești cu tigaia Regis Stone?

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 02.10.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Tigaia cu efect de piatră încinsă este ideală nu doar pentru prepararea fripturilor și a peștelui, ci inclusiv a diferitelor deserturi pe care dorești să le savurezi alături de familia ta. Stratul ceramic previne lipirea și astfel, ingredientele tale și mențin aspectul delicios!

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” s-au prins că se pot baza pe ajutorul lui REGIS STONE PAN 28 CM și nu au ezitat să își prepare rețetele în produsele oferite de Aloshop. Și când talentul culinar este subliniat de o tigaie cu efect de piatră încinsă, atunci succesul este garantat!

Te-am convins? Intră și tu în concursul Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu, când vei face primul tău desert în tigaia cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

Cătălin Scărlătescu, către colegii săi: "Să dea Dumnezeu să ajungeți ca mine de frumos"... Cătălin Scărlătescu este înlocuit la masa juraților! Sorin Bontea și Florin Dumitrescu îi fac o farsă colegului de emisi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x