Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie cu efect de piatră încinsă, perfectă pentru orice rețetă!

Vrei să îți exersezi talentul culinar și să te simți precum un concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”? Atunci intră în cea mai tare competiție a momentului și câștigă o tigaie Regis Stone Wok, cel mai bun ajutor în bucătărie.

Vrei să îți exersezi talentul culinar și să te simți precum un concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”? Atunci intră în cea mai tare competiție a momentului și câștigă o tigaie Regis Stone Wok, cel mai bun ajutor în bucătărie.

Concursul începe pe 28.05.2018 la ora 21:00 și se termină pe 03.06.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce slogan ai alege pentru echipa lui Chef Scărlătescu și de ce?”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE WOK, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 04.06.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

O rețetă reușită depinde nu doar de prospețimea ingredientelor folosite sau de talentul culinar, ci mai ales de calitatea tigăii folosite! Ingredientele se pot lipi și urmele de arsură nu vor face altceva decât să strice aroma preparatului tău.

Cu Regis Stone Wok scapi definitiv de aceste neplăceri, fiindcă tigaia are un înveliș special, antiaderent, ce previne lipirea și îți permite să încerci chiar și cele mai îndrăznețe rețete. Poți găti fără griji diferite tipuri de carne, legume sau mâncăruri gătite, iar la final totul va arăta delicios.

Când ai pregătit ultima oară o tocăniță delicioasă, un ghiveci sau un mix de legume cu carne, fără să amesteci mereu sau să folosești mult ulei? Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii și ingredientele se gătesc mult mai repede și mai bine.

Legumele gătite în tigaia Regis Stone Wok își păstrează culoarea vie și proprietățile nutritive, totul datorită efectului de piatră încinsă. Poți găti sănătos și gustos, fără prea multe griji.

Acesta este și motivul pentru care concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” se bazează din plin pe ajutorul oferit de tigăile din gama Regis Stone. Rețetele îndrăznețe devin o adevărată joacă de copil atunci când ai instrumente de gătit de calitate superioară.

Așa că nu mai sta pe gânduri și intră în concurs, ca să câștigi și tu prima ta tigaie Regis Stone!

Mult succes tuturor!

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu și-au ales echipele în sezonul de poveste... Cuțitele s-au ascuțit și la luptă au pornit! Cele trei echipe dezvăluie ce SECRET vor folosi pentru a câștiga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x