Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și primești o super tigaie cu care să faci un grătar delicios

O nouă săptămână ne aduce un nou concurs Chefi la cuțite, unde poți câștiga un super premiu pentru tine și bucătăria ta!

CONCURS! Răspunde la întrebare și primești o super tigaie cu care să faci un grătar delicios
CONCURS! Răspunde la întrebare și primești o super tigaie cu care să faci un grătar delicios

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce rețetă pe bază de aluat poți pregăti în tigaie, fără a apela la cuptor”.

Concursul începe pe 18.11.2019 la ora 21:00 și se termină pe 24.11.2019, la ora 23:59!

Cel mai „delicios” și norocos răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan transformă gătitul într-o adevărată joacă de copil și tu poți să prinzi astfel curaj să încerci tot felul de rețete, fără să îți fie teamă că vei da greș. Cu instrumentele potrivite de gătit oricine poate face spectacol în bucătărie!

Concurenții din emisiunea Chefi la cuțite gătesc doar în tigăile din gama Regis Stone. Aceasta are un înveliș special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă și previne lipirea alimentelor. Practic, ingredientele se gătesc simplu și rapid, în sucurile proprii. Tu nu mai trebuie astfel să folosești ulei, margarină, unt sau alte tipuri de grăsime, fiindcă nici măcar fripturile nu se vor lipi!

Cu tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan faci un grătar delicios, cu gust autentic, de parcă l-ai făcut la grătarul cu cărbuni sau lemne!

Concurenții din emisiunea Chefi la cuțite gătesc în fiecare ediție doar în tigăile din gama Regis Stone, fiindcă acestea oferă o multitudine de beneficii. Spre deosebire de tigăile ceramice obișnuite, acestea sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile.

Fără fum, fără urme de arsură și extrem de gustos, așa se poate rezuma cât mai scurt gătitul cu autorul tigăilor din gama Regis Stone!

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie din gama Regis Stone!

MULT SUCCES TUTUROR!

Chef Scãrlãtescu, supãrat înainte de cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite!... Paramedicii ISU, juraţi în cea de-a treia confruntare "Chefi la cuţite"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x