Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

De la vase, a ajuns să fie numit șef de bucătărie! Acum, Răzvan este unul dintre "galbenii" lui Scărlătescu

 
+2 click pentru
galerie

Fie că sunt bucătari experimentați, amatori, sau dornici să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, cei 18 candidați la marele titlu al sezonului 5 „Chefi la cuțite” au în spate adevărate povești de viață.

În cel de-al cincilea sezon ,,Chefi la cuțite”, bucătarii aleși de Cătălin Scărlătescu vor defila în culoarea galbenă, iar optimismul și determinarea cu care intră în concurs îi transformă în niște adversari redutabili.

Răzvan Constantin are 26 ani și este șef de sector într-un hypermarket

Răzvan a venit special din Barcelona pentru a participa la „Chefi la cuțite” și mărturisește că este încrezător în parcursul lui în competiție, dar își dorește în același timp să învețe și cât mai multe.

Este determinat și talentat, căci de la vase a ajuns să fie numit șef de bucătărie, pe când avea doar 20 de ani. De 7 ani este plecat din țară și speră că premiul acestui concurs i-ar putea asigura un viitor gastronomic în România, pentru a fi mai aproape de cei dragi în fiecare zi.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI