Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Raman cu tine

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Echipa albastră se destramă! Chef Florin Dumitrescu mai pierde un om valoros! "Zici că vă cereți acasă!"

După o lungă jurizare, cei trei chefi au ajuns la un verdict. A fost un duel neașteptat de tensionat, în care concurenții echipelor mov și albastru s-au pus pe gătit pizza, fiecare la bancurile de lucru.

Echipa albastră se destramă! Chef Florin Dumitrescu mai pierde un om valoros! "Zici că vă cereți acasă!"

Proba a fost individuală, iar farfuriile au fost degustate și jurizate de către cei trei chefi, care au punctat și apreciat fiecare preparat în parte!

Gina și cu Rahela stau una lângă alta în fața juraților și așteaptă un răspuns. Privesc în jur și se simte cât de mult se tem de momentul în care se află.

Gina anunță că există punctajul cinci și zece. Cu siguranță, ambele concurente vor să fi obținut nota zece, însă doar una se va salva în această seară!

"Dacă pleacă Gina, pentru mine este o pierdere foarte mare. De Gina mi-a plăcut foarte mult din audiții!", spune chef Florin Dumitrescu.

Gina Gheorghe părăsește în lacrimi platoul Chefi la cuțite! A pierdut proba cu pizza integrală. Chef Dumitrescu este extrem de trist pentru pierdere.

Blatul din făină integrală era crud în interior, fapt ce a adus-o în pragul eliminării.

Gina Gheorghe, în vârstă de 51 de ani este din București și este bucătar.

Colegii au numai vorbe bune de spus despre ea! Aceștia au strigat cât au putut de tare: "Gina-regina!! Gina-regina!! Gina-regina!!. Era mama tuturor! Era foarte tare!", a spus chef Florin Dumitrescu.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro