Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Farfurii de trei cuțite pe mesele juraților ,,Chefi la cuțite”

 
+7 click pentru
galerie

Pe măsură ce etapa jurizărilor pe nevăzute se apropie de final, bucătarii care intră în competiție se întrec la bancul de lucru în rețete care mai de care mai savuroase.

Cei trei jurați par din ce în ce mai greu de impresionat, motiv pentru care concurenții sunt nevoiți să pună pe bande preparate impecabile.

Ca de obicei, candidații au avut la dispoziție produse proaspete asigurate de Lidl, astfel că și-au putut exersa la maximum imaginația în bucătărie. Așa se face că o parte dintre farfurii au fost demne de trei cuțite.

 Un tiramisu pregătit de cel mai mic bucătar, în vârstă de doar 4 ani, s-a aflat printre rețetele favorite ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Și alte rețete dulci au reușit să obțină numărul maximum de voturi: tarta de ciocolată cu limetă și pavlova cu compot de rubarbă fiind doar două dintre deserturile savuroase care au încântat papilele gustative ale juraților.

Desigur, și felurile principale au fost la mare înălțime săptămâna aceasta. Briani, un preparat nepalez condimentat specific, dar și o rețetă pe bază de pește cu spanac și sos de roșii au obținut acordul juraților și o nouă șansă în următoarea etapă „Chefi la cuțite”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe