Pe măsură ce etapa jurizărilor pe nevăzute se apropie de final, bucătarii care intră în competiție se întrec la bancul de lucru în rețete care mai de care mai savuroase.
Cei trei jurați par din ce în ce mai greu de impresionat, motiv pentru care concurenții sunt nevoiți să pună pe bande preparate impecabile.
Ca de obicei, candidații au avut la dispoziție produse proaspete asigurate de Lidl, astfel că și-au putut exersa la maximum imaginația în bucătărie. Așa se face că o parte dintre farfurii au fost demne de trei cuțite.
Un tiramisu pregătit de cel mai mic bucătar, în vârstă de doar 4 ani, s-a aflat printre rețetele favorite ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.
Și alte rețete dulci au reușit să obțină numărul maximum de voturi: tarta de ciocolată cu limetă și pavlova cu compot de rubarbă fiind doar două dintre deserturile savuroase care au încântat papilele gustative ale juraților.
Desigur, și felurile principale au fost la mare înălțime săptămâna aceasta. Briani, un preparat nepalez condimentat specific, dar și o rețetă pe bază de pește cu spanac și sos de roșii au obținut acordul juraților și o nouă șansă în următoarea etapă „Chefi la cuțite”.
Cele mai tari momente de la ”Chefi la cuțite”. Până și cei mai duri chefi au rămas impresionați de preparate... Secrete culinare dezvăluite chiar de Rodica Popescu Bitănescu! N-ai voie să le ratezi!...