Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Festin culinar și lecții pentru a deveni un bucătar de cinci stele! Cum a fost la cursul de gătit cu Chef Florin Dumitrescu

 
+4 click pentru
galerie

Chef Florin Dumitrescu a ținut un curs de gătit pentru Sorin Mihailidis, câștigătorul concursului „Cheful rețetelor” din aplicația „Chefi la cuțite”!

Câștigătorul are 26 de ani, este din Călărași și este inginer proiectant cu o mare pasiune pentru gătit. Este pasionat de filme și colecționează viniluri, dar bucătăria e un hobby pe care l-a descoperit în studenție și de care nu s-a despărțit.

Nu s-a așteptat în nicio secundă să câștige concursul și surpriza a fost una mare la aflarea veștii. 

Plin de emoții la început, Sorin Mihailidis l-a cunoscut pe Chef Florin Dumitrescu și împreună s-au apucat de gătit. Nu înainte de a curăța legumele necesare, aduse special din cămara Lidl

Cursul de gătit a fost unul complex și a cuprins numeroase lecții importante pentru o reușită în bucătărie. Sorin a aflat cum se curăță legumele corect, cum gătește rapid și eficient un bucătar cu ingredientele pe care le are la îndemână, dar și cum se filetează un pește, cum dai gust mâncării și cum se gătește cea mai bună friptură!

Și fiindcă orice carne delicioasă are nevoie și de o garnitură, cei doi au pregătit un piure de cartofi și altul de țelină, cartofi confiați, morcovi caramelizați și salată de țelină!

Cum se face corect o carne de vită sau un tartar savuros, cum gătești cel mai bine un pui la cuptor și care este cea mai gustoasă rețetă de pui crocant? Pe toate le-am învățat în bucătăria celor de la Kuxa, gazda excelentă a acestui curs de gătit!

Cuțitele au făcut spectacol și oalele au fiert intens, în timp ce la cuptor au sfârâit bunătăți peste bunătăți! După o sesiune intensă de gătit, Sorin Mihailidis a gustat preparatele și a învățat secretele bucătăriei de la Chef Florin Dumitrescu.

La final, câștigătorul acestui curs de gătit marca „Chefi la cuțite” a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a participa la un viitor sezon al emisiunii, ba chiar gândul de a se apuca de o nouă meserie: aceea de bucătar!

Noi îi urăm succes în continuare și îl așteptăm la emisiunea „Chefi la cuțite”, ca să își exerseze din plin talentul culinar, dar și secretele învățata de la Chef Florin Dumitrescu!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe