Semifinala “Chefi la cuțite”, difuzată luni seară pe Antena 1 a fost o luptă pentru calificare, în care bucătarii s-au întrecut în preparate savuroase pe ultima sută de metri.
Prima probă a serii a fost una cu totul și cu totul specială, căci tematica le-a impus să gătească desertul lor preferat al copilăriei, fără să știe că la masa jurizării se aflau chiar familiile și prietenii lor. Ingredientele de calitate asigurate de Lidl au fost transpuse în rețete demne de standardul înalt al competiției, căci concurenții au vrut să impresioneze cu tot dinadinsul.
Orez cu lapte și scorțișoară, ștrudel cu mere, măr în foietaj și sos de caramel, sau plăcinta cu cremă de vanilie au fost printre rețetele dulci care au dat naștere amintirilor, iar bucătarii au gătit cu gândul la cei dragi.
Fructele proaspete, esențele îmbietoare sau produsele lactate de cea mai bună calitate, au stat la dispoziția semifinaliștilor și la baza rețetelor dulci, asigurându-le celor mai talentați bucătari succesul.