Antena Căutare

Ies scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, dezvăluire neașteptată despre Dumitrescu: „Gata, îmi ajunge”

Pentru a câștiga amuleta 16 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să gătească rețete cu iz regal, din bucătăria franțuzească!

Ies scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, dezvăluire neașteptată despre Dumitrescu: „Gata, îmi ajunge” Galerie
Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Amuleta 16 este una cu adevărat specială și la fel este și proba impusă de Gina Pistol celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite”. Aceștia trebuie să pregătească un adevărat regal de texturi și arome, pentru a-l impresiona pe chef Cătălin Petrescu.

Bon Appétit, Versailles e un preparat care mă duce cu gândul la bucătăria franțuzească, la un preparat pe care să-l guști și să-l ții minte”, a explicat Florin Dumitrescu, la scurt timp după ce a aflat că în ediția aceasta trebuie să pregătească o rețetă de tip haute cuisine.

Amuleta 16 aduce opulența în bucătăria Chefi la cuțite

„De câte ori îmi aleg un preparat eu îl vizualizez cum trebuie să arate în farfurie. Și, în același timp, sunt atent la combinația de gust. Plec de la ideea asta. Vreau să fac un black cod, cu Sos Velouté de pește, caviar, spumă de lime, spanac cu cartofior”, a mărturisit Sorin Bontea, convins că rețeta aleasă de el va face senzație.

citește și: Coșmarul lui Cătălin Scărlătescu s-a adeverit! Sorin Bontea a câștigat amuleta 16! Ce plan are cu ea

Cătălin Scărlătescu, în schimb, a ales să facă mușchi de vită cu piure, cu sos de foie gras și cireșe amare, cu foietaj. În opinia sa, la curțile regale din Franța nu exista pe vremuri ideea de haute cuisine, ci doar „se mânca mult, pe opulență”.

Florin Dumitrescu, pasionat de bucătăria franțuzească, a decis să facă foie gras cu jeleu de vin alb dulce, piure de sfeclă, spumă de rodie și sote de ciuperci și mere.

Acesta a fost momentul în care între cei trei bucătari a izbucnit o adevărată polemică cu privire la rețetele alese, pentru proba de amuletă.

citește și: Coca Nicolae Eupsihie, tânărul care a arătat la „Chefi la cuțite” că nimic nu e imposibil! „Mă bătea cu scaunul, fără motiv”

„Dintre noi trei, Florin e cel mai pasionat de bucătăria franțuzească. Mai ales de ficatul de gâscă, e sufletul și viața lui ficatul de gâscă”, a mărturisit Sorin Bontea despre colegul său.

„M-am tot obișnuit să mănânc de la Florin ficat de gâscă. Gata, mi s-a luat de ficat de gâscă, ajunge. E bun, e extraordinar, știe să-l facă mai bine ca nimeni din țara asta”, a recunoscut Cătălin Scărlătescu, la scurt timp după ce au început să gătească pentru proba de amuletă din ediția 16 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Amuleta 16 aduce o provocare de zile mari pentru jurații „Chefi la cuțite”! „Opulență, roialitate, e alt nivel”... Dumitru Pop Tincu a dezvăluit secretele cimitirului vesel de la Săpânța, la emisiunea „Chefi la cuțite”: „Eu fac versuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x