Antena Căutare

Începe noul sezon "Chefi la cuțite"! Surprize mari la premiera din această seară: Chefii ajung la cratiță!

Începe noul sezon "Chefi la cuție"! Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, sunt testați la cratiță în cel de-al șaselea sezon, care are premiera în această seara, de la ora 20:00, pe Antena 1, după Observator.

Începe noul sezon "Chefi la cuțite"! Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, sunt testați la cratiță în cel de-al șaselea sezon, care are premiera în această seara, de la ora 20:00, pe Antena 1, după Observator.

Astfel, dacă până în acest moment Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se bucurau de spectacolul neprevăzut al audițiilor pe nevăzute, de luni seară, maeștrii bucătăriei se vor lupta și ei, ”la cuțite”. Prima amuletă pusă în joc de Gina Pistol îi va entuziasma și îi va provoca să câștige un avantaj ce ar putea fi vital într-una din confruntările pe echipe ce vor urma.

Doi dintre chefi au poposit în platoul "Prietenii de la 11", unde ne-au povestit mai multe despre noul sezon "Chefi la cuțite", cel de-al șaselea, dar și despre regulile care aduc numeroase surprize, atât în bucătărie, cât și la masa de jurizare.

Nu trebuie să ratați marea premieră "Chefi la cuțite", de diseară, de la 20:00, la Antena 1!

Imagini inedite cu chef Cătălin Scărlătescu. Cum decurge o sesiune de shopping pentru juratul „Chefi la cuțite”... Au început în forță, înainte de marea premieră "Chefi la cuțite" Dumitrescu și Scărlătescu au jurizat preparat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x