Antena Căutare

La nunta sa, chef Dumitrescu a făcut training cu bucătarii! Amintiri din cea mai frumoasă zi a vieții chefilor! Fără burlacul convins, Scărlătescu!

Proba ultimei confruntări trebuie să aducă în fața juriului o farfurie de degustare care să cuprindă câte puțin din fiecare preparat pe care l-ar pregăti ei pentru o nuntă.

Proba ultimei confruntări trebuie să aducă în fața juriului o farfurie de degustare care să cuprindă câte puțin din fiecare preparat pe care l-ar pregăti ei pentru o nuntă.

Tema anunțată de Gina Pistol este și prilej de amintiri pentru cei căsătoriți din platou.

„La nunta mea am cântat”, își amintește Sorin Bontea. „Cum altfel? Dar să știți că nu am gătit, nunta e nuntă. Soția mea a dansat toată noaptea, eu la fel, iar de meniu s-a ocupat altcineva.”

De cealaltă parte, chef Dumitrescu își amintelte că pentru nunta sa el a conceput meniul și tot el a fost cel care a coordonat echipa de bucătari, cu care a făcut un training înainte pentru a se asigura că mâncarea va ieși exact pe placul lui.

”Nunta mea a fost una de povești”, spune Dumitrescu.

Și concurenții și-au spus poveștile de nuntă. Care a avut! Rămâne de văzut ce vor pregăti astăzi pentru probă!

Se lasă cu amenințări! ”Trebuie să iasă bătaie azi!” Farfuria de nuntă îi bagă în priză pe concurenți... Scandal între Scărlătescu și Filip! Chef Cătălin, exasperat de atitudinea concurentului său: ”Băi, dar m-am săturat! Tu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x