Antena Căutare

Marlena face dezvăluirea momentului, după ce a ratat marele premiu „Chefi la cuțite”! „Normal că am avut o strategie secretă...”

A fost o finală de poveste în care emoțiile au atins cote maxime! Chef Sorin Bontea a avut două concurente ajunse în ultima etapă a competiției, printre ele și Marlena!

A fost o finală de poveste în care emoțiile au atins cote maxime! Chef Sorin Bontea a avut două concurente ajunse în ultima etapă a competiției, printre ele și Marlena!

Chiar dacă nu s-a clasat pe primul loc și nu a câștigat marele premiu de 30.000 de euro al emisiunii „Chefi la cuțite”, Marlena a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze.

1. Cum ai descrie experiența Chefi la cuțite în 3 cuvinte?

„Chefi la cuțite” a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mă bucur enorm că am avut curaj să îmi depășesc limitele și să vin la o asemenea competiție!

2. Ce ai invătat despre tine în această competiție? Te-ai surprins în vreun fel?

Am învățat multe în această competiție despre mine. În special faptul că pot să nu mă las intimidată de ceilalți concurenți și să lupt cu toate forțele. Chiar și eu am fost surprinsă de faptul că am reușit să lupt până la capăt, să înfrunt toate piedicile și toată presiunea.

3. Ai avut vreo strategie secretă pe tot parcursul emisiunii?

Bineînțeles că mi-am făcut o strategie și asta a fost să îmi duc echipa întreagă cât mai aproape de semifinal. În felul acesta aveam mai multe șanse în fața celorlalte echipe.

Marlena face dezvăluirea momentului, după ce a ratat marele premiu „Chefi la cuțite”! „Normal că am avut o strategie secretă...”

4. Ce probă din concurs ți-a plăcut cel mai mult?

Probele au fost toate foarte frumoase dar cea mai interesantă probă pentru mine a fost atunci când ne-au dat peste cap strategia.. Deși ne-am acordat unul altuia anumite ingrediente, pe urmă am fost nevoiți să le schimbăm.

5. Ce ai învățat de la chef Sorin Bontea, mentorul tău?

Ce pot să spun despre Chef Sorin Bontea este faptul că este un profesionist în bucătărie. Are simțul competiției foarte dezvoltat și un simț al umorului care te ajută să treci cu brio peste momentele stresante.

6. Care este punctul forte al echipei din care ai făcut parte?

Echipa verde a fost o echipă cu carismă o echipă puternică. Cel mai greu a fost să îți menții relațiile de prietenie cu colegii în afara competiției și să fii și adversar în același timp la bancul de lucru, în probe.

7. Ce ți s-a părut cel mai greu în această competiție? Dar și cel mai frumos?

Marlena face dezvăluirea momentului, după ce a ratat marele premiu „Chefi la cuțite”! „Normal că am avut o strategie secretă...”

Am cunoscut oameni minunați, bucătari foarte buni, ne-am distrat împreună și ne-am bucurat de fiecare dată când am câștigat un battle, sau când luăm punctaj mare la individuale. Pentru mine, cel mai frumos a fost când am aflat că sunt în finală. Au fost clipe de neuitat!

8. Ce nu se vede pe micile ecrane în ceea ce privește experiență din bucătăria Chefi la cuțite?

Sunt foarte multe care nu se văd pe micile ecrane. În primul rând orgoliile fiecărei echipe, mici divergențe care mai apar din cauza tensiunii și mai ales.. nu se vede faptul că acest show este reality și nu este deloc regizat. Nu se vede gustul din farfurie, se vede doar platingul și presiunea unor probe contratimp. Dar astea fac show-ul mai interesant din fața ecranului .

9. Care sunt planurile tale pentru viitor?

Planuri de viitor ar fi multe. Mi-aș dori să am ocazia să merg la un curs de perfecționare că bucătar, să îmi deschid o firmă de evenimente în România .. chiar ar fi senzațional să pot reuși. După 10 ani de stat în afara țării am descoperit România altfel! Avem o țară frumoasă cu oameni deosebiți și parcă m-aș întoarce acasă să pun umărul la treabă și să aduc un plus cu ce am învățat în străinătate. În rest, îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot duce tot ce mi-am propus până la capăt.

10. Un mesaj pentru echipă verde?

Mi-a făcut plăcere să lucrez cu voi! Am fost o echipă colorată din toate punctele de vedere...Chef Sorin Bontea a știut să ne aleagă! Forța verde!

Finală de poveste! Bogdan este marele CÂȘTIGĂTOR al celui de-al cincilea sezon „Chefi la cuțite”!... Chef Florin Dumitrescu, surpriză pentru marele câștigător „Chefi la cuțite”! „Cum stați cu certurile?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x