Antena Căutare

Povestea emoționantă de viață a Elenei Matei, finalista de la Chefi la cuțite: „E o durere pe care nu mi-am vindecat-o”

Elena Matei i-a impresionat atât pe colegii de la Chefi la cuțite, cât și pe fanii emisiunii cu energia sa debordantă. Totuși, în spatele zâmbetului molipsitor, tânăra de 23 de ani ascunde o poveste tristă.

Colaj cu Elena Matei la Chefi la cuțite, în lacrimi Galerie
Elena Matei ascunde o poveste dureroasă de viață | Antena 1

Elena Matei a dat dovadă de ambiție, talent și determinare. Pe parcursul probelor individuale din cadrul etapei de battele-uri de la Chefi la cuțite, Elena Matei a fost constantă, a obținut punctaje mari și i-a încântat pe chefi cu preparatele sale. Cu ambiție și muncă, Elena Matei a ajuns să se numere printre finaliștii sezonului 9 de la Chefi la cuțite.

La numai 23 de ani, Elena Matei a demonstrat că este extrem de muncitoare, iar dorința ei de autodepășire a ajutat-o să se remarce. De asemenea, Elena Matei a fost și sufletul echipei verzi, dând dovadă de energie și veselie.

Totuși, în spatele veseliei se ascunde o poveste de viață emoționantă. Elena Matei a mărturisit că a rămas singură de la vârsta de 15 ani. Tatăl ei a murit într-un accident de motocicletă, iar mama ei a plecat să lucreze în Austria, pentru că nu se descurcau cu banii. Astfel, adolescenta Elena, și-a luat viața în propriile mâini, de la o vârstă fragedă.

Moartea tatălui său a fost o tragedie pentru întreaga familie, iar Elena a mărturisit că acea pierdere este o rană nevindecată pentru ea.

Citește și: Mesajul lui Keed pentru Elena Matei, chiar de ziua ei. Ce a recunoscut concurentul de la „Chefi la cuțite”

Ce răni sufletești ascunde Elena Matei, finalista lui Sorin Bontea din Finala Chefi la cuțite 2021

„Locuiesc singură de la vârsta de 15-16 ani, atunci când a murit tatăl meu într-un accident de motocicletă. Mama a încercat să se angajeze în România, dar salariul era foarte mic, moment în care i-am zis că ar trebui să se întoarcă în străinătate”, a dezvăluit Elena Matei în preselecțiile de la Chefi la cuțite, explicând că deși nu a fost deloc ușor, a reușit totuși să se descurce.

Citește și: Elena Matei de la Chefi la cuțite, surprinsă alături de iubitul ei. În ce ipostază romantică au fost fotografiați cei doi

De asemenea, în semifinale, Elena Matei a mărturisit cu lacrimi în ochi că sufletul ei ascunde răni nevindecate. Concurenta și-a amintit cu lacrimi în ochi de momentele dureroase care i-au schimbat viața.

„Seara stăteam cu tata, vorbeam despre ce avem de făcut pentru următoarele zile, iar a doua zi de dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la muncă că i s-a făcut rău. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Am simțit. Dacă era să trăiască mai mult se chinuia... E o durere prea mare în sufletul meu, pe care nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată. Eu știu că el e mândru de mine orice ar fi și eu prefer să cred că el nu a plecat de lângă mine și e undeva aici, lângă mine”, a spus Elena Matei în semifinala de la Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat

Greutățile din viață au determinat-o pe Elena să-și dorească să fie o învingătoare: „Vreau să fiu o femeie de nota 10. O femeie puternică”, a spus Elena Matei, în vârstă de 23 de ani.

Gina Pistol, mesaj emoționant pentru echipa Chefi la cuțite. Ce a transmis vedeta, înainte de Finală... Finala Chefi la cuțite 2021. Ce echipe și-au ales Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x