Antena Căutare

Povești emoționante la „Chefi la cuțite”! Mircea era ateu atunci când, mergând la Muntele Athos, o minune dumnezeiască i s-a întâmplat!

Munteanu Mircea a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să-i impresioneze pe jurați cu un desert extrem de bun!

Munteanu Mircea a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să-i impresioneze pe jurați cu un desert extrem de bun!

Și nu orice desert, ci o superbă tartă de lămâie, preparat ales fiindcă îi este extrem de drag.

„Cocursul acesta înseamnă o provocare nouă pentru mine. Îmi place să risc, chiar dacă nu o să îmi ajungă timpul”, a zis acesta.

A terminat totuși la timp și apoi a așteptat verdictul. Au gustat, au jurizat și apoi au dat ochii cu concurentul.

„O bună perioadă de timp am fost ateu. O vizită la muntele Athos m-a făcut să cad într-un izvor sfințit. În secunda doi mi s-a vindecat o durere pe care o aveam de ani de zile. A fost o reconectare cu viața Divină”, a povestit acesta.

Mircea nu i-a convins pe chefi, dar a fost încurajat și felicitat.

Cel mai simpatic indian i-a lăsat mască pe chefi! Sorin Bontea l-a fiert mult până să îi dea verdictul!... Surpriză uriașă când a apărut Alexandru la „Chefi la cuțite”! „Măi, puiul tatii, ce ai mai făcut tu de când nu te-am văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x