Povești pline de emoție și curaj, mărturisiri din suflet și farfurii complicate: ”Sezonul ăsta se anunță greu. Greu de tot!”

îPovești pline de emoție și curaj, mărturisiri din suflet și multă dorință de a arăta că în bucătărie pot fi cei mai buni, totul într-o nouă rundă de degustări pe nevăzute la ”Chefi la cuțite”.

Povești pline de emoție și curaj, mărturisiri din suflet și multă dorință de a arăta că în bucătărie pot fi cei mai buni, totul într-o nouă rundă de degustări pe nevăzute la ”Chefi la cuțite”.

Săptămâna aceasta, prima concurentă transgender a venit să demonstreze că succesul unei experiențe nu ține cont de gen, culoare sau orientare. Alexa s-a deschis în fața chefilor, le-a spus povestea sa de viață, cum a fost însurat, cum a devenit tatăl a două fetițe, dar și cum și-a găsit liniștea abia în momentul în care a renunțat să mai fie bărbat.

În plus, a primit vot favorabil din partea a doi dintre chefi, ceea ce o trimite mai departe în competițite.

Cel mai surprinzător concurent al săptămânii a fost Florin Morariu, cel ce a jucat un rol decisiv în salvarea victimelor în atentatele de la Londra. Eroul-român, așa cum a fost denumit de autoritățile britanice, a adăpostit în brutăria sa oameni care se aflau în pericol în momentul atacului și a ripostat împotriva teroriștilor pornind pe urmele lor.

Povestea sumbră a unuia dintre cele mai marcante momente prin care prin care a trecut alături de locuitorii Londrei în seara de 3 iunie i-a lăsat pe chefi fără grai. Și preparatul său, pui cu ciuperci și smântână, a fost apreciat, astfel că tânărul a primit două cuțite și șansa de a merge mai departe în concurs.

În platoul emisiunii și-a făcut apariția, cu cânt și voie bună, o mai veche figură care-și spune, pe scurt, Floricica Dansatoarea. După ce a distrat o țară întreagă la iUmor cu ”Să fie paaace”, Floricica a venit să-i cunoască pe chefi, cărora le-a cântat și pe care i-au amuzat copios. Și nici măcar s-a supărat că n-a trecut mai departe.

Pe renumita bandă a misterelor și-a făcut loc și o farfurie al cărei cloș ascundea un preparat arăbesc, o supă, ce avea să primească trei cuțite și destule laude. ”Sunt cu ochii pe el”, a conchis, la final, chef Bontea, asta după ce Mihai Cristian Csillag, pe numele său, și-a exprimat dorința de a face parte din echipa lui.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri