Antena Căutare

Povești pline de emoție și curaj, mărturisiri din suflet și farfurii complicate: ”Sezonul ăsta se anunță greu. Greu de tot!”

îPovești pline de emoție și curaj, mărturisiri din suflet și multă dorință de a arăta că în bucătărie pot fi cei mai buni, totul într-o nouă rundă de degustări pe nevăzute la ”Chefi la cuțite”.

Povești pline de emoție și curaj, mărturisiri din suflet și multă dorință de a arăta că în bucătărie pot fi cei mai buni, totul într-o nouă rundă de degustări pe nevăzute la ”Chefi la cuțite”.

Săptămâna aceasta, prima concurentă transgender a venit să demonstreze că succesul unei experiențe nu ține cont de gen, culoare sau orientare. Alexa s-a deschis în fața chefilor, le-a spus povestea sa de viață, cum a fost însurat, cum a devenit tatăl a două fetițe, dar și cum și-a găsit liniștea abia în momentul în care a renunțat să mai fie bărbat.

În plus, a primit vot favorabil din partea a doi dintre chefi, ceea ce o trimite mai departe în competițite.

Cel mai surprinzător concurent al săptămânii a fost Florin Morariu, cel ce a jucat un rol decisiv în salvarea victimelor în atentatele de la Londra. Eroul-român, așa cum a fost denumit de autoritățile britanice, a adăpostit în brutăria sa oameni care se aflau în pericol în momentul atacului și a ripostat împotriva teroriștilor pornind pe urmele lor.

Povestea sumbră a unuia dintre cele mai marcante momente prin care prin care a trecut alături de locuitorii Londrei în seara de 3 iunie i-a lăsat pe chefi fără grai. Și preparatul său, pui cu ciuperci și smântână, a fost apreciat, astfel că tânărul a primit două cuțite și șansa de a merge mai departe în concurs.

În platoul emisiunii și-a făcut apariția, cu cânt și voie bună, o mai veche figură care-și spune, pe scurt, Floricica Dansatoarea. După ce a distrat o țară întreagă la iUmor cu ”Să fie paaace”, Floricica a venit să-i cunoască pe chefi, cărora le-a cântat și pe care i-au amuzat copios. Și nici măcar s-a supărat că n-a trecut mai departe.

Pe renumita bandă a misterelor și-a făcut loc și o farfurie al cărei cloș ascundea un preparat arăbesc, o supă, ce avea să primească trei cuțite și destule laude. ”Sunt cu ochii pe el”, a conchis, la final, chef Bontea, asta după ce Mihai Cristian Csillag, pe numele său, și-a exprimat dorința de a face parte din echipa lui.

"Dă-le încolo de cuțite! Meriți tot respectul acestei țări!" Eroul român de la Londra le-a oferit chefil... Gina Pistol, primele declarații despre relație: "Sunt o femeie care trăiește frumos"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x