Antena Căutare

Ce nu ar găti niciodată semifinaliştii Chefi la cuţite. „Am gătit ochi de oaie. Mi-a luat fix 10 minute”

Semifinaliştii Chefi la Cuţite au venit la Răi da Buni și au spus ce nu ar găti niciodată. Unul dintre concurenți a recunoscut că a gătit, dar și mâncat carne de șarpe.

„Cred că râme, lăcuste, chestii din astea scârboase de găsești în Thailanda. NU!” , a spus unul dintre concurenți. În timp ce alți semifinaliști ar găti orice în bucătărie, fără nicio reținere.

„Cel mai ciudat am gătit ochi de oaie, la preselecție. Eu așa m-am prezentat, mi-a luat fix 10 minute să fac asta” , a spus Paul Niculescu.

„Eu am început să mă atașez foarte mult de ciocolată în ultimul timp, n-ai cum să gătești ceva care să nu fie extraordinar cu ciocolată. Pot spune că pentru mine ciocolata este cel mai bun alimnent posibil” , a afirmat un alt concurent. „Pot să confirm, tot ce are ciocolată este incredibil.” , a confirmat Rahela.

„Eu am reinventat papanașii și i-am denumit babanași, de la Babană. Pun dragoste, sunt ferm convis că mulți se vor apuca să facă babanași. Au un gust mult mai special pentru că sunt făcuți de mine.” , a spus Babană.

Semifinaliştii Chefi la cuţite, despre momentul în care au plâns. „Ne face bine să plângem benevol”... Semifinala Chefi la cuțite, cel mai tensionat moment al sezonului: ”Fiecare dintre noi o să tragă cu dinții”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x