Live acum
Prime Time 20:00Film: Glont in cap

Ce nu ar găti niciodată semifinaliştii Chefi la cuţite. „Am gătit ochi de oaie. Mi-a luat fix 10 minute”

Semifinaliştii Chefi la Cuţite au venit la Răi da Buni și au spus ce nu ar găti niciodată. Unul dintre concurenți a recunoscut că a gătit, dar și mâncat carne de șarpe.

„Cred că râme, lăcuste, chestii din astea scârboase de găsești în Thailanda. NU!” , a spus unul dintre concurenți. În timp ce alți semifinaliști ar găti orice în bucătărie, fără nicio reținere.

„Cel mai ciudat am gătit ochi de oaie, la preselecție. Eu așa m-am prezentat, mi-a luat fix 10 minute să fac asta” , a spus Paul Niculescu.

„Eu am început să mă atașez foarte mult de ciocolată în ultimul timp, n-ai cum să gătești ceva care să nu fie extraordinar cu ciocolată. Pot spune că pentru mine ciocolata este cel mai bun alimnent posibil” , a afirmat un alt concurent. „Pot să confirm, tot ce are ciocolată este incredibil.” , a confirmat Rahela.

„Eu am reinventat papanașii și i-am denumit babanași, de la Babană. Pun dragoste, sunt ferm convis că mulți se vor apuca să facă babanași. Au un gust mult mai special pentru că sunt făcuți de mine.” , a spus Babană.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube