Live acumFilm: Divergent
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Semifinaliştii Chefi la cuţite, despre momentul în care au plâns. „Ne face bine să plângem benevol”

Semifinaliștii Chei la cuțite au vorbit pe larg despre momentele în care au plâns în cadrul emisiunii. Toții concurenții au plâns și nu s-au oferit să recunoască!

Semifinaliştii Chefi la cuţite

„Eu am plâns. Am plâns pentru că colegii mei, prietenii mei, s-au sacrificat pentru mine să ajung și eu în semifinală. N-am văzut sacrificiul ăsta niciodată. O mare lecție! ” , a spus Paul Niculescu despre momentul în care colegii săi l-au trimis direct în semifinală.

Unul dintre cele mai grele momente din sezonul cu numărul șapte a fost atunci când au primit scrisori de la cei dragi, conform Babană. „A fost frumos. Un coleg de-a nostru a mâncat-o”

„Pentru mine au fost multe momente grele în această emisiune, dar în primul rând când a trebuit să fiu salvat din a pleca acasă. A plecat cuțitul de aur de la echipa albastră, am fost salvat și a doua oară.” , a povestit Bobi.

Concurenții s-au împrietenit între ei în tot acest timp și consideră că va fi o relație de lungă durată și cu siguranță vor colabora pe viitor.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube