Antena Căutare

Semifinaliştii Chefi la cuţite, despre momentul în care au plâns. „Ne face bine să plângem benevol”

Semifinaliștii Chei la cuțite au vorbit pe larg despre momentele în care au plâns în cadrul emisiunii. Toții concurenții au plâns și nu s-au oferit să recunoască!

Semifinaliştii Chefi la cuţite, despre momentul în care au plâns. „Ne face bine să plângem benevol” Galerie
Semifinaliştii Chefi la cuţite

„Eu am plâns. Am plâns pentru că colegii mei, prietenii mei, s-au sacrificat pentru mine să ajung și eu în semifinală. N-am văzut sacrificiul ăsta niciodată. O mare lecție! ” , a spus Paul Niculescu despre momentul în care colegii săi l-au trimis direct în semifinală.

Unul dintre cele mai grele momente din sezonul cu numărul șapte a fost atunci când au primit scrisori de la cei dragi, conform Babană. „A fost frumos. Un coleg de-a nostru a mâncat-o”

„Pentru mine au fost multe momente grele în această emisiune, dar în primul rând când a trebuit să fiu salvat din a pleca acasă. A plecat cuțitul de aur de la echipa albastră, am fost salvat și a doua oară.” , a povestit Bobi.

Concurenții s-au împrietenit între ei în tot acest timp și consideră că va fi o relație de lungă durată și cu siguranță vor colabora pe viitor.

Primărița Irina Onescu de la Chefi la cuțite s-a căsătorit! Cât de frumoasă a fost mireasa din Petriș... Ce nu ar găti niciodată semifinaliştii Chefi la cuţite. „Am gătit ochi de oaie. Mi-a luat fix 10 minute”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x