Antena Căutare

”Rețeta fericirii este familia!” Chef Florin Dumitrescu, surpriză cu gust pentru un bucătar amator

Un chef valoros ascunde multe secrete culinare, iar pentru un pasionat de gastronomie și un fan ”Chefi la cuțite”, un curs de gătit alături de unul dintre jurații show-ului se poate transforma într-o experiență unică. 

Un chef valoros ascunde multe secrete culinare, iar pentru un pasionat de gastronomie și un fan ”Chefi la cuțite”, un curs de gătit alături de unul dintre jurații show-ului se poate transforma într-o experiență unică.

De asta a avut parte Leonard Chiru, câștigător al concursului desfășurat în aplicația „Chefi la cuțite”, ce a avut ocazia să fie ucenicul lui Florin Dumitrescu pentru o zi, în bucătărie.

Tânărul în vârstă de treizeci și doi ani, ce lucrează ca specialist IT, a mărturisit că gătitul este o modalitate de a se relaxa după o zi grea la muncă. Această pasiune, după cum a declarat, este moștenită de la mama sa, care acum îi și încredințează o parte din sarcinile din bucătărie. Tocmai de aceea, Leonard a fost curios să afle cât mai multe tehnici, trucuri și secrete de plating de la chef Florin Dumitrescu: ”Peste patru ore și jumătate va fi pregătit să participe la <<Chefi la cuțite>>!”, a declarat juratul, cu încredere, la începutul cursului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x