Antena Căutare

Rodica Popescu Bitănescu prepară mâncare de chiftele marinate pentru Chefi la cuțite

Duminică seara, un nou rând de cuțite și-au găsit câștigătorii. Printre aceștia se numără și Narcisa Birjaru, o tânără de 24 de ani de meserie bucătar, care i-a cucerit pe chefi cu hamburgerul ei și cu pasiunea pentru bucătărie.

Rodica Popescu Bitănescu într-o bluză albastra, gătește la Chefi la cuțite Galerie
În fața celor trei chefi va ajunge Rodica Popescu Bitănescu

Extrem de emotivă, aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când și-a primit verdictul. „Să fiu aici e cel mai frumos moment din viață, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi!”, a dezvăluit concurenta cu lacrimi în ochi.

Rodica Popescu Bitănescu, apariție spectaculoasă la Chefi la Cuțite

Luni seara, surprizele se țin din nou lanț la Chefi la cuțite. În fața celor trei chefi va ajunge Rodica Popescu Bitănescu, cu o mâncare de chiftele marinate, cu care speră să îi cucerească iremediabil. Râsul ei inconfundabil își face loc și în bucătărie, acolo unde telespectatorii nu au mai văzut-o până acum.

Lupta pentru noi avantaje în battle-uri va încinge iarăși spiritele, iar tema amuletei îi va pune pe gânduri pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu. Farfuriile aduse de bandă în fața chefilor vor conține ingrediente cel puțin... inedite, friptura de zebră fiind unul dintre preparatele ce urmează a fi jurizate în această seară de la 20:30, la Antena 1.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Narcisa Birjaru l-a făcut pe Sorin Bontea să plângă cu reacția ei... Chef Florin Dumitrescu, imagine nemaivăzută din adolescență. Cum arăta înainte să devină celebru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x