Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Surpriză uriașă pentru fanii „Chefi la cuțite”! Noul sezon aduce o schimbare de zile mari, fiindcă nimeni nu îl va mai recunoaște pe Scărlătescu!

 
+2 click pentru
galerie

Sunt în toiul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Totuși, fanii vor avea parte de o surpriză uriașă!

Sezonul trei a fost câștigat Gianny Bănuță, concurentul talentat din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, după ce primele două sezoane au fost învingători colegii săi de jurizare, Bontea și Dumitrescu.

Totuși, Scărlătescu și-a propus să revină la emisiune în mare forță! Și surpriza va fi uriașă atunci când „grăsuțul preferat” (așa cum îl alintă fanii) va apărea...extrem de slab!

„Ai bătut recordul, dar aveai farmecul tău mai pufos 😉😉😉oricum felicitări!!”, au comentat fanii la cea mai recentă poză a juratului.

Fanii chiar vor avea parte de o surpriză uriașă atunci când vor observa prin ce schimbare uluitoare a trecut Chef Cătălin Scărlătescu.

Acesta susține că slăbit 30 de kilograme renunţând la un singur aliment! Cum a reușit juratul de la „Chefi la cuțite” să slăbească atât de mult? Click AICI!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe