Antena Căutare

Tradiționalul românesc câștigă teren în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

Săptămâna aceasta, etapele jurizărilor pe nevăzute au dezvăluit farfurii extreme de savuroase, al căror gust autentic i-a lăsat pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu fără cuvinte. Din cămara Lidl, concurenții îmbrăcați în porturi populare au utilizat ingrediente proaspete, pentru a reda nota secretă a rețetelor ce datează de mai bine de 100 de ani.

Săptămâna aceasta, etapele jurizărilor pe nevăzute au dezvăluit farfurii extreme de savuroase, al căror gust autentic i-a lăsat pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu fără cuvinte.

Din cămara Lidl, concurenții îmbrăcați în porturi populare au utilizat ingrediente proaspete, pentru a reda nota secretă a rețetelor ce datează de mai bine de 100 de ani.

Abilitatea culinară și imaginația s-au intersectat pentru a obține maximul de cuțite și a demonstra că farfuriile specifice culturii noastre pot surclasa oricand preparatele minimaliste. Bucătăria românească are o diversitate de arome și influențe, ce își păstrează specificul. Iar calitatea produselor Lidl s-a vazut din plin.

Fie că vorbim despre unul dintre deserturile copilăriei pregătite de bunici, sau un fel principal preluat din palmaresul fiecărei gospodine- varza călită, momițele de vițel pe pat de mămăliguță, sau paturile cu brânză, toate au reușit să impresioneze în edițiile de săptămâna aceasta și să se evidențieze prin specificul caracteristic fiecărei zone.

La 73 de ani, Floarea Bonțea i-a dat gata chefi! Fasole cu ciolan, palincă și multe vorbe de duh! „Și rămâne lumea mea l... Magicianul Johannes a apărut cu corpul tăiat în jumătăți! Concurentul a făcut paharele să leviteze și i-a lăsat mască pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x