Antena Căutare

Traian s-a întors la „Chefi la cuțite” și e decis să își ia revanșa! Chefii au avut o mare dilemă când au văzut farfuria! „Vă pupă Trăienel de la Cluj”

Concurentul următor a venit să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a doua oară! Oare de data aceasta va ajunge în finală?

Concurentul următor a venit să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a doua oară! Oare de data aceasta va ajunge în finală?

La 35 de ani, Lorincz Traian este deja bucătar la un hotel de cinci stele și spune că experiența primei emisiuni i-a adus lecții importante în bootcamp.

A ales să găteascu ravioli de ciocolată cu umplutură de creveți, o rețetă cu adevărat inedită.

Și surpriza a fost mare pentru chefi atunci când au văzut preparatul din farfurie!

„Oare cum o fi învinețit pastele astea”, a fost marea întrebare a serii!

Și a venit și momentul confruntării și al deznodămâtului: Lorincz Traian a mers mai departe, pentru a doua oară la emisiunea „Chefi la cuțite”!

„Te pupă Trăienel de la Cluj”, a zis concurentul cu dedicație pentru șefa sa, cea care l-a sfătuit cum și ce anume să gătească pentru a reuși!

Magie la bancul de lucru ,,Chefi la cuțite”! Inspirat de David Copperfield, un concurent le va da bătăi accelerate de i... Ronela s-a născut cu stofă de învingător! Și-a pierdut fiul și soțul într-un an și tot n-a renunțat! „Mi-aș fi dorit să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x