Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Zarurile au fost aruncate! Concurenții află deznodământul primei probe și se lasă cu haos total! „Doamne ferește! De unde?!”

 
+4 click pentru
galerie

A fost o probă dificilă în care concurenții au făcut tot posibilul pentru a pregătit cât mai bine un desert cu ingredientele impuse!

Cătălin Scărlătescu a ales să facă alături de echipa sa mov un super mousse de ciocolată, în timp ce echipa portocalie a lui Dumitrescu a avut ca ingredient-vedetă brânza de vaci. Nu a fost simplu nici pentru chef Sorin Bontea să pregătească un desert special pe bază de vanilie.

Totuși, cei trei bucătari și-au pus la bătaie cele mai bune idei și au sperat că vor da lovitura în fața celor care vor juriza preparatele.

Degustarea a fost făcută chiar de cofetari și patiseri experimentați, iar voturile decid cine a avut cel mai gustos desert la „Chefi la cuțite”!

„Doamne ferește! De unde?!”, a zis Bontea surprins. Urmărește pozele din galeria foto de mai sus ca să vezi cum arată deserturile pregătite!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe