Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Oase, îngenuncheat de durere la antrenamente. Ce s-a întâmplat cu concurentul

Oase a trecut prin momente dificile la antrenamentele pentru Dancing on Ice - Vis în doi. Concurentul s-a tăvălit pe gheață de durere, motiv pentru care coechipiera sa a strigat la echipajul medical pentru a interveni.

Colaj cu Oase la antrenamentele pentru Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Oase a trecut prin momente dificile la antrenamentele pentru Dancing on Ice - Vis în doi. | Antena 1

Oase și Andreea Ureche formează una dintre echipele care au impresionat jurații de la Dancing on Ice - Vis în doi în cele șase ediții de până acum. Cei doi s-au antrenat din greu pentru a face față provocărilor date de Simona Pungă și Cornel Gheorghe în ultimele două etape.

Concurentul și coechipiera sa au muncit din greu pentru a evolua și a surprinde telespectatorii cu momentele lor spectaculoase, însă foarte puțini sunt cei care știu prin câte momente dificile au trecut cei doi la antrenamente.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche au prezent un dans pe gheață superb. Ce a spus Mihai Petre

La ultimele repetiții pentru show-ul de dans pe gheață, Oase a avut parte de o accidentare extrem de dureroasă care a îngrijorat-o pe Andreea Ureche. Iată ce s-a întâmplat cu vedeta pe patinoar.

Care este motivul pentru care Oase a avut nevoie de ajutorul medicilor la antrenamentele de la Dancing on Ice - Vis în doi

Concurentul a reușit să se lovească foarte tare la picior în timpul repetițiilor pentru Dancing on Ice - Vis în doi. Acesta a fost îngenuncheat de durere pe patinoar, motiv pentru care coechipiera sa a strigat după ajutorul medicilor.

„Ce s-a întâmplat? Cum am căzut așa?”, a spus Oase în timp ce stătea întins pe gheață.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche s-au descurcat de minune pe scena de gheață. Ce a spus Elwira

„Nu știu ce s-a întâmplat. M-am trezit în genunchi. E pa, e luxat în interior, m-am dus cumva în interior. Cum am căzut, mă? Ce s-a întâmplat? Nu înțeleg, stăteam pe loc. (...) Vreau să văd filmarea, nu înțeleg nimic”, a mai adăugat el.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ruby și Zsolt au părăsit competiția Dancing on Ice – Vis în doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x