Antena Căutare

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au impresionat publicul cu ținutele lor impecabile

Elwira Petre și Simona Pungă au impresionat telespectatorii Antena 1 cu ținutele lor impecabile din prima ediție Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cât de bine arată cele două jurate ale show-ului de dans pe gheață.

elwira-petre-mihai-petre-simona-pungă-cornel-gheorghe-dancing-on-ice Galerie
Elwira Petre și Simona Pungă au impresionat telespectatorii Antena 1 cu ținutele lor impecabile din prima ediție Dancing on Ice - Vis în doi. | Antena 1

Elwira Petre și Simona Pungă au atras toată atenția telespectatorilor în prima ediție a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Cele două s-au făcut rapid remarcate prin intermediul ținutelor impecabile la care au apelat.

Juratele emisiunii de dans pe gheață au impresionat pe toată lumea cu aspectul lor fizic. Un lucru este cert, acestea sunt posesoarele unor forme de-a dreptul senzaționale, iar drept dovadă stau aparițiile lor de pe micile ecrane.

Elwira Petre a făcut furori într-o rochie cu decolteu generos

Telespectatorii nu au avut ocazia până acum să o vadă pe Elwira Petre în cele mai provocatoare piese vestimentare, însă acest moment a venit odată cu premiera celui mai așteptat show al primăverii. Jurata emisiunii a făcut furori cu ținuta sa încă din prima ediție a emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi.

Vedeta a îmbrăcat o rochie elegantă care i-a scos în evidență superbele trăsături ale feței, dar și silueta de invidiat. Deși a adus pe lume două fetițe minunate, Elwira Petre își menține aspectul fizic prin mult sport, practicând cea mai mare pasiune a sa: dansul.

Citește și: Elwira Petre, apariție de excepție într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură pe picior. Cât de bine arată dansatoarea

Ținuta la care a apelat i se potrivește de minune. De asemenea, din peisaj nu au lipsit bijuteriile, machiajul discret și coafura sofisticată. Totodată, rochia i-a lăsat la vedere decolteul abisal și bustul foarte generos.

Simona Pungă, apariție impecabilă în prima ediție a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi

Simona Pungă este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de patinaj artistic din România, iar rolul său în cadrul show-ului Dancing on Ice - Vis în doi este de a juriza momentele artistice ale echipelor.

Jurata a întors toate privirile publicului de acasă în prima ediție a emisiunii de dans pe gheață. Aceasta și-a făcut o intrare pe măsura așteptărilor, într-o rochie îndrăzneață, scurtă și cu detalii sclipitoare.

Citește și: Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră

La cei 35 de ani, Simona Pungă este posesoarea unui trup de invidiat și nu se teme să își arate formele perfecte în cele mai sexi piese vestimentare.

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on Ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS la 1272 sau prin aplicația Antenei 1, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Irina Fodor a „strălucit” într-o rochie extrem de provocatoare. Cât de bine ... Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes, moment spectaculos pe gheață. Cum a reacționat juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x