Căutare Live

Primele cuvinte ale lui Christian Eriksen după ce a fost resuscitat pe teren. Ce i-a spus medicului când a revenit la viață

Christian Eiksen s-a prăbușit din senin pe gazon, în timpul partidei Finlanda-Danemarca de la Euro 2020. Incidentul a provocat îngrijorare printre fanii sportului rege și întreaga audiență a putut vedea teama de pe chipul soției sale, după momentul critic. Acum, medicul care l-a resuscitat pe fotbalistul danez preț de minute bune a dezvăluit ce i-a spus acesta după ce și-a revenit.

Medicul care l-a resuscitat pe Christian Eriksen preț de minute bune a dezvăluit ce i-a spus acesta după ce și-a revenit

Profimediaimages.ro

Jens Kleinefeld, medicul german al UEFA care a participat la resuscitarea danezului Christian Eriksen pe teren, a povestit ce s-a întâmplat pe teren, când fotbalistul danez era inconștient, dar și ce i-a spus după ce a revenit la viaţă.

Ce a vorbit Christian Eriksen cu medicul care i-a salvat viața

La meciul Danemarcei cu Finlanda, care conta pentru Euro-2020, Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren cu puţin înainte de finalul primei reprize. Jucătorului i s-a făcut câteva minute masaj cardiac, după care i s-a administrat şi un şoc electric.

“Aproximativ 30 de secunde mai târziu, jucătorul a deschis ochii şi am putut vorbi cu el. A fost un moment foarte emoţionant, pentru că la urgenţele medicale de acest gen în viaţa de zi cu zi şansele de succes sunt mult mai mici”, a declarat Kleinefeld.

Citește și: Cum se simte Christian Eriksen la trei zile după stopul cardiac suferit pe teren. Fotbalistul s-a pozat pe patul de spital

El a spus că s-a uitat la Eriksen şi l-a întrebat: “Te-ai întors printre noi?”. Eriksen a răspuns: “Da, m-am întors. La naiba. Am doar 29 de ani”.

“Atunci am ştiut că nu era afectat creierul şi că jucătorul a revenit complet”, a adăugat medicul.

Eriksen a fost cooperant şi total conştient la stadion, însă a durat mult până când i s-au ataşat toate sistemele de monitorizare necesare pentru transportul în siguranţă la spital, a explicat Kleinefeld.

“La stadion eram 99 la sută sigur că el va ajunge la spital şi starea sa va rămâne stabilă”, a mai declarat el.

Mesajul lui Christian Eriksen de pe patul de spital

Uimit de mesajele primite din întreaga lume, Christian Eriksen le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul pe care l-au oferit în momentele grele pentru el și familia sa.

Numărul 10 al Danemarcei a urcat pe rețelele de socializare un selfie realizat pe patul de spital, iar la descriere a adăugat mulțumiri pentru toți cei care s-au rugat pentru el. Nu a uitat nici de colegii de echipă, care împreună cu căpitanul Simon Kjaer, cel care i-a acordat primul ajutor, mai au meciuri grele la Euro 2020.

Citește și
colaj de imagini cu dani mocanu in masina si langa
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu loredana chivu imbracata in negru si alb
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Mai multe articole

"Salutări tuturor! Vă mulţumesc pentru urările de bine şi pentru mesajele primite din toate colţurile lumii. Înseamnă enorm pentru mine şi pentru familia mea. Sunt bine, în circumstanţele date. Trebuie să mai fac câteva analize la spital, dar mă simt bine. Acum, îi voi susţine pe colegii mei din echipă pentru următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată Danemarca! Toate cele bune! Christian", a scris danezul la descrierea imaginii.

Cum se simte Christian Eriksen la trei zile după stopul cardiac suferit pe teren. Fotbalistul s-a pozat pe patul de spit... Karim Benzema are o soție foarte discretă. Cine este și cum arată Cora Gauthier...
Ultimele știri