Antena Căutare

Cine este Teodora Dinulescu, câștigătoarea „Ham talent”! Lord, „mai mult decât un simplu animal de companie”!

Teodora Dinulescu a reușit, alături de câinele său pe nume Lord, să impresioneze pe toată lumea și să câștige marele premiu „Ham talent”! Totuși, cine sunt cei doi învingători?

Teodora Dinulescu a reușit, alături de câinele său pe nume Lord, să impresioneze pe toată lumea și să câștige marele premiu „Ham talent”! Totuși, cine sunt cei doi învingători?

Câți ani ai, de unde ești și ce faci în prezent?

Am 20 de ani, sunt din București și sunt studentă la Facultatea de Medicină "Carol Davila".

Cum te-ai hotărât sa participi la „Ham talent”?

Inițial am ezitat să particip la această emisiune din cauză că sunt foarte emotivă și nici nu știam dacă o să îmi permită programul de la facultate. Am ajuns să particip deoarece prietenii mei m-au susținut și au crezut în mine și în Lord.

De cât timp îl ai pe Lord? Cum a ajuns în viața ta?

Îl am pe Lord încă de când avea 2 luni. Acum are 6 ani. Am iubit mereu animalele, mi-am dorit un câine încă de când eram copil. Am optat pentru un ciobănesc german deoarece este o rasă foarte versatilă și m-am dorit un caine care să fie mai mult decât un simplu animal de companie.

Care crezi că e cea mai mare calitate a lui? Dar a ta?

Lord este tot ce mi-am dorit vreodată la un câine și chiar mai mult. Este un câine foarte loial, mi-a fost alături necondiționat încă din prima clipă. Nu aș putea spune că ceea ce facem noi este dresaj în sensul în care eu îi spun ce să facă și el face. Noi am avut mereu o relație bazată pe comunicare, am descoperit împreună diverse soluții la problemele pe care le-am avut, motiv pentru care consider că este și foarte inteligent. Cred că aș putea scrie o carte despre calitățile lui, dar nu consider că are vreun defect.

Cat timp petreceti zilnic facand exercitii?

Tot timpul liber pe care îl am mi-l petrec cu el. Nu facem mereu exerciții în acel timp, ne mai și plimbam, ne uitam împreună la filme... Nu avem un program fix. Dacă avem chef să lucrăm la ceva, lucrăm, dacă nu, facem altceva. Nu am avut niciodată obiectivul să îl învăț pe Lord comenzi pentru a câștiga un concurs sau pentru a impresiona pe cineva. El este cel care mi-a arătat cât de mult iubește să învețe lucuri noi și să execute diferite comenzi, iar munca în echipa ne-a adus unde suntem azi. Când lucrăm împreună o facem din pasiune, nu pentru că trebuie.

Te asteptai sa castigi aceasta competitie?

Nu am privit aceasta emisiune ca pe un concurs, ci ca pe o aventură, în care am împărtășit cu Lord, dar și cu alți prieteni momente frumoase. Au fost foarte mulți concurenți talentați și nu ne așteptam să câștigăm.

Cand ai avut cele mai mari emotii?

Am avut mereu emoții, în principal din cauza gândului că emisiunea va avea o audiență mare, iar eu sunt foarte emotivă. Însă în momentul în care intram pe scenă alături de Lord, aceste emoții se estompau. Am avut emoții și înainte să anunțe câștigătorul, însă indiferent dacă am fi câștigat sau nu relația mea cu Lord nu s-ar fi schimbat.

Ce ti-a dat cele mai mari batai de cap?

Timpul foarte scurt de a pregăti un număr. Am ales să riscam și să concepem numere foarte grele pentru care am avut foarte puțin timp să ne pregătim.

Cum a fost in momentul in care s-a anuntat castigatorul?

Am fost foarte fericită, nu mă așteptam să câștigăm noi. Am fost cumva copleșită de emoții și abia ziua următoare am conștientizat tot ce se întâmplase.

Mai ai si alte animale?

Mai am un cățel maidanez și doua pisici, toți salvați de pe stradă.

Ce le transmiti celor care vor sa participe la un astfel de show?

Este o experiență frumoasă, care merită trăită, iar rezultatul final nu contează. Ceea ce este important este relația cu animaluțul împreună cu care vor participa la emisiune.


Teodora Dinulescu și Lord sunt câștigătorii marelui premiu al show-ului „Ham talent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x