Antena Căutare

Cine se va ocupa de câinii lui Corneliu Vadim Tudor. Tribunul avea peste 100 de patrupede în grijă

Nu de puţine ori, Corneliu Vadim Tudor a fost surprins în compania mai multor patrupede. Tribunul iubea animalele, avea acasă 30 de câini, câţiva la Casa Presei, unde avea sediul Revista "Romania Mare" şi alţi 70 – într-un adăpost din Voluntari.

Nu de puţine ori, Corneliu Vadim Tudor a fost surprins în compania mai multor patrupede. Tribunul iubea animalele, avea acasă 30 de câini, câţiva la Casa Presei, unde avea sediul Revista "Romania Mare" şi alţi 70 – într-un adăpost din Voluntari.

Fondatorul PRM a militat mereu pentru drepturile animalelor şi a salvat peste 100 de câini comunitari atunci când aceştia erau la un pas să fie ridicate de hingheri.

"Familia domnului Vadim Tudor este cea care se va îngriji în continuare de cei 100 de câini comunitari de care se ocupa dânsul. Dacă fetele şi soţia domnului Vadim Tudor nu se vor descurca, sunt sigur că noi, prietenii, le vom ajuta.

Domnul Vadim Tudor a promovat sute de parlamentari, primari şi consilieri. Sigur, toţi aceşti oameni vor da o mână de ajutor dacă va fi nevoie", a declarat Marius Marinescu, prieten apropiat al fondatorului PRM, unei publicaţii.

Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost transportat după ce i se făcuse rău. Starea lui s-a agravat după internare: se pare că a suferit un infarct miocardic și decesul a fost înregistrat la ora 18.30.

În curând, Antena 1 va difuza show-ul Ham Talent, dedicat iubitorilor de animale! Click aici să afli mai multe!

Record absolut doborât de o broască ţestoasă! E cea mai rapidă din lume după ce a parcurs 5,48 m în ''numai'' 19,59 de s... Un fermier a tăiat capul unui pui, dar acesta nu a murit! A mai trăit încă un an și jumătate! Povestea este uluitoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x