Antena Căutare

Cum arată o zi din viața lui Gabriel Cocu, membru al juriului „Ham talent”! Are o viață mai mult decât palpitantă!

Cum decurge o zi din viața lui Gabriel Cocu, membru de seamă al juriului „Ham talent”.

„Dimineața mă trezesc fără alarmă la ora 6.00. Locuim la 30 de metri de Dog Hotel, locul în care sunt cazați oaspeții patrupezi aflați la noi pentru o scurtă ședere sau pentru dresaj. Programul de pregătire și întreținere începe de la ora 8.30 și până atunci am timp pentru mine.

Maria, fetița noastră în vârstă de 6 ani, pleacă la școală, iar Oana îmi pregătește un mic dejun copios. Mănânc mult dimineața :) Cafeaua o beau întotdeauna cu lapte... cu mult lapte.

La 8.30 încep să scot cățeii la joacă și lucru. Asta deseori pare să trezească ceva confuzie, pentru că lucrul se face în joacă. Dacă am persoane care asistă sunt nedumerite când anunț că ședința tocmai s-a încheiat.

„- Pai și dresaj nu mai faceți?”, mă mai întreabă uneori. Nu știu de ce oamenii încă mai cred că dresajul este cumva o formă de militărie impusă câinilor.

În funcție de numărul de câini, pregătirea durează între 2 și 3 ore. Am de obicei până în 10 pui la lucru, iar asta îmi permite ca la amiază să plec spre oraș. Noi locuim la țară, în Adunații Copăceni, undeva către Grădiștea. Un loc frumos cu oameni gospodari. Așa de mult m-am obișnuit aici, că nu cred să mai pot locui în București vreodată.

De obicei, in jurul pranzului, mai fac o evaluare sau dau vreo consultatie persoanelor care ma solicita in legatura cu vreun catel care se doreste a fi educat sau care arata probleme de comportament. Trebuie sa va spun ca in marea lor majoritate cazurile ce ajung la mine sunt de catei cu probleme comportamentale.

Cu ajutorul familiei se rezolva in mare parte, pentru ca de obicei din sanul familiei pleaca si radacina acestor probleme. Pana in ora 14.00 sunt la sala sau la bazin. Incerc sa ma mentin intr-o conditie fizica buna pentru ca munca mea este uneori solicitanta si pot aparea accidentari in cazul in care nu ai un tonus muscular pe masura efortului si a exercitiilor impuse de un program de dresaj.

Pranzul il iau pe la 15.00-16.00, cand ies de la bazin, si am locurile mele preferate. Oana gateste din cand in cand, dar preferam sa mancam in oras cat de des putem. Apoi, pana cand vine Maria de la after school, avem ceva timp pe care il dedicam fotografiei. Suntem amandoi pasionati si de curand ne-am luat un aparat foto de calitate. Suntem mandri nevoie mare :) Și sigur că poze facem cățeilor ...:)

Seara, eu mai lucrez încă o dată cu cățeii, iar Maria și Oana mă asistă și uneori mă ajută. Dacă nu am grupe de căței cu stăpânii lor pentru educație, ne uităm la un film și ne jucăm cu Maria.

Duminică, 18 octombrie de la ora 20:30, Antena 1 va difuza show-ul „Ham Talent”, dedicat tuturor iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii pentru mai multe detalii incredibile!

GALERIE INEDITĂ: Modele înotând cu pisici de mare ucigaşe... Șerpii, rozătoarele și anumite momente de dresură au ținut membrii juriului cu sufletul la gură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
x