Antena Căutare

Hello Chef, sezon 2, episod 3. Rețeta de "bomboane" de pui servite cu piure și sos de ardei copt. Ingrediente și mod de preparare

Noul sezon Hello Chef a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Colaj cu Roxana Blenche și Nicole Cherry Galerie
Roxana Blenche a pregătit "bomboane" de pui servite cu piure și sos de ardei copt | Antena 1

Chef Roxana Blenche și-a arătat încă o dată măiestria în bucătărie într-un nou episod Hello Chef și, alături de invitata ei specială din această ediție, Nicole Cherry, a pregătit o rețetă delicioasă.

Nicole Cherry, invitata specială în episodul 3 al show-ului Hello Chef

Noul sezon Hello Chef a început în forță cu cele mai delicioase platouri și invitați speciali care mai de care mai implicați și mai dornici să își demonstreze talentul în bucătărie. În episodul 3, alături de Chef Roxana Blenche a fost Nicole Cherry, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, care în curând va deveni mămică de fetiță. Aceasta a spus că îi place foarte mult să gătească.

Atât Nicole, cât și Chef Blenche știau că reușita unui preparat delicios are la bază ingrediente atent selecționate. Prospețimea, mirosul și gustul produselor Kaufland s-au dovedit a fi încă o dată elementele-cheie în realizarea unui platou spectaculos.

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de Nicole Cherry, în ediția a 3-a a fost prezentă și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncăruriloe. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta de "bomboane" de pui servite cu piure, sos de ardei copt și chipsuri de busuioc. Ingrediente și mod de preparare

Prepararea oricărei rețete gustoase începe prin aducerea pe bancul de lucru a ingredientelor necesare în procesul de gătire. Roxana Blenche știe prea bine acest lucru, motiv pentru care le-a prezentat invitaților produsele selectate după o vizită în Kaufland.

Chef Roxana Blenche nu a uitat nici de joculețul ei cu invitații. În acest episod, ea nu a avut voie să pronunțe cuvântul "sare", iar Nicole Cherry, cuvântul "ou".

Zis și făcut. Cele două s-au apucat să curețe cartofii, pentru piure.

Nicole Cherry: "Eu eram o carnivoră convinsă, până să rămân însărcinată când nu mi-a mai plăcut deloc carnea. Deloc, nu mai suportam mirosul. Nu-mi plăcea să mănânc usturoi și ceapă, și ulterior am avut asta cu dulcele. Niște schimbări destul de radicale".

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 2. Rețeta de tartar cu ton a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și ponturi de preparare

Ardei copt. Ingrediente:

2 ardei kapia

smântână lichidă 200 ml

ceapă albă 100 de g

usturoi 10 g

ulei 100 g

busuioc

Chef Roxana Blenche a pus ardeii kapia în cuptor, la 175 de grade, după ce i-a uns cu puțin ulei. E recomandat să îi coaceți dvs acasă, spune Roxana Blenche, pentru că sunt mult mai buni.

Chiftele de pui a la Chef Roxana Blenche, rețeta prezentată la Hello Chef

Iată cum să preparați "bomboanele" sau chifteluțele de pui. Ca ingrediente, aveți nevoie de: 400 de g de pulpă de pui fără os, ulei de floarea soarelui - 1 litru, 2 albușuri de ou, aripioare de pui - 300 de g, panko - 100 de g, făină - 100 de g, 3 ouă, sare, piper și cimbru verde.

Între timp, Iuliana Dabija a venit cu informațiile prețioase: "Dacă consumăm undeva la 100 de grame de ardei gras, dacă e roșu, are unele calități, dacă e galben, are altele, dacă e verde, altele. Apropo de roșu, dacă tot suntem aici, 100 de grame înseamnă doza zilnică recomandată de vitamina A".

Peste pui, Chef Roxana Blenche a pus un albuș de ou, ca să lege compoziția și smântâna lichidă, apoi a dat drumul la blender. Din această compoziție, au fost făcute, în palme, "bomboanele" din pui, iar aripioarele au fost dezosate.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 1. Rețeta de cheesecake vegan a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Cele trei ouă trebuie bătute cu puțină sare și puțin piper, moment în care Chef Roxana Blenche a și greșit întâia oară pentru că a pronunțat cuvântul "sare", dar și Nicole Cherry a greșit, la scurt timp, pronunțând cuvântul "ou".

Bomboanele de pui se dau prin panko, iar bucățelele de os, din aripioarele de pui, sunt înfipte în ele. Între timp, este preparat piureul. Bomboanele de pui sunt puse și ele la cuptor, iar chipsurile de busuioc sunt făcute la final, cel mai simplu, aruncate într-o baie de ulei.

După ce scoateți ardeii kapia din cuptor, le înlăturați, cu grijă, pielița fierbinte. Într-o tigaie, puneți ceapă și cimbru la călit, apoi puneți ardeii acolo.

Plating-ul a fost unul de excepție, ca de obicei. Peste piureul de cartofi, frumos pus pe farfurie, a fost așezată o bomboană de pui, sosul și chipsurile de busuioc.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x