Căutare Live

Hello Chef, sezon 3, episod 9. Rețeta pentru drob de miel à la Chef Roxana Blenche, Cristina Ciobănașu și Alexandru Dunaev

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 17 aprilie 2022 a avut doi invitați speciali, actorii Cristina Ciobănașu și Alexandru Dunaev, protagoniștii serialului Adela.

Cei trei și-au interzis cuvinte, au învățat să gătească și au oferit ajutor în bucătărie, fiecare cum a știut.

S-au ocupat să răspundă și la întrebări fulger și și-au interzis și cuvinte, după cunoscutele regului alea show-ului.

Chef Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvintul carne iar Alexandru nu a avut voie să spună cuvântul drob.

De altfel, Cristina Ciobănașu nu a avut voie să pronunțe cuvântul ceapă, altfel, telefoanele lor ajung în bolurile cu suc de portocale.

Episodul 9, sezon 3, al show-ului "Hello Chef" vine cu un nou mod de prezentare a platoului tradițional de Paște, modul fine dining

Pentru că show-ul Hello Chef, nu este unul oarecare, nici rețetele sau modul de prezentare a platourilor nu sunte dintre cele mai obișnuite.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 8. Rețeta pentru tacos cu vită à la Chef Roxana Blenche și Laura Giurcanu

De data aceasta, Chef Blenche a venit cu o rețetă specifică de drob de miel, dar și cu ideea de prezentare a unui platou tradițional într-o altă manieră, aceea de fine dining.

Pe de altă parte, drobul de miel a fost gata imediat, mai ales că Chef Blenche a avut ajutoare pe care a putut conta.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 7. Rețeta pentru paste cu somon fume și vodkă à la Chef Roxana Blenche și Vladimir Drăghia

Rețeta pentru drob de miel à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru drobul de miel:

- organe de miel 1 kg

- 1 legătură de ceapă verde

- pâine uscată 50 g

- 6 ouă

- 1 legătură de usturoi verde

- 2 legături de mărar

- 2 legături de pătrunjel

La final, Chef Blenche și invitații ei au preparat o tartă cu fructe.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Hello Chef, sezon 3, episod 8. Rețeta pentru tacos cu vită à la Chef Roxana Blenche și Laura Giurcanu...
Ultimele știri
x