Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 9. Rețeta pentru drob de miel à la Chef Roxana Blenche, Cristina Ciobănașu și Alexandru Dunaev

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 17 aprilie 2022 a avut doi invitați speciali, actorii Cristina Ciobănașu și Alexandru Dunaev, protagoniștii serialului Adela.

Cei trei și-au interzis cuvinte, au învățat să gătească și au oferit ajutor în bucătărie, fiecare cum a știut.

S-au ocupat să răspundă și la întrebări fulger și și-au interzis și cuvinte, după cunoscutele regului alea show-ului.

Chef Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvintul carne iar Alexandru nu a avut voie să spună cuvântul drob.

De altfel, Cristina Ciobănașu nu a avut voie să pronunțe cuvântul ceapă, altfel, telefoanele lor ajung în bolurile cu suc de portocale.

Episodul 9, sezon 3, al show-ului "Hello Chef" vine cu un nou mod de prezentare a platoului tradițional de Paște, modul fine dining

Pentru că show-ul Hello Chef, nu este unul oarecare, nici rețetele sau modul de prezentare a platourilor nu sunte dintre cele mai obișnuite.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 8. Rețeta pentru tacos cu vită à la Chef Roxana Blenche și Laura Giurcanu

De data aceasta, Chef Blenche a venit cu o rețetă specifică de drob de miel, dar și cu ideea de prezentare a unui platou tradițional într-o altă manieră, aceea de fine dining.

Pe de altă parte, drobul de miel a fost gata imediat, mai ales că Chef Blenche a avut ajutoare pe care a putut conta.

Citește și:Hello Chef, sezon 3, episod 7. Rețeta pentru paste cu somon fume și vodkă à la Chef Roxana Blenche și Vladimir Drăghia

Rețeta pentru drob de miel à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru drobul de miel:

- organe de miel 1 kg

- 1 legătură de ceapă verde

- pâine uscată 50 g

- 6 ouă

- 1 legătură de usturoi verde

- 2 legături de mărar

- 2 legături de pătrunjel

La final, Chef Blenche și invitații ei au preparat o tartă cu fructe.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Hello Chef, sezon 3, episod 8. Rețeta pentru tacos cu vită à la Chef Roxana Blenche și Laura Giurcanu...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x