Chef Roxana Blenche a uimit, din nou, în emisiunea Hello Chef, marca Antena 1. În ediția cu numărul 7, din 9 octombrie 2022, l-a avut ca invitat pe nimeni altul decât artistul Randi.
Cunoscutul cântăreț Randi a venit în bucătăria chefului Roxana Blenche și i-a oferit un cadou inedit, șofranul, care este un ingredient scump de care bucătarul avea nevoie pentru rețeta de astăzi, Paella, un preparat cu orez, carne și legume.
Începutul emisiunii a fost dedicat unui moment comic, dar și de luat în seamă pentru pasionații de gătit. Chiar dacă se folosește chorizo, carne de pui sau de iepure, de data asta chef Roxana Blenche a ales fructele de mare pentru Paella, mai ales că Randi consumă doar fructe de mare. Creveți, midii, calamari, toate au fost ingrediente de cea mai bună calitate.
Episodul 7, sezon 4 al show-ului "Hello Chef". Randi a fost un ajutor de nădejde în bucătărie
Chef Roxana Blenche a ales două rețete tradiționale din Spania și anume, Paella și Churros - gogoși spaniole. Mai mult, chef Blenche i-a promis lui Randi că vor bea Sangria, o băutură tradițională, înainte de a se apuca de treabă. Carmen Brumă a venit cu ideea de joc, mai exact să picteze, așa că au dat frâu liber imaginației. Randi a trebuit să o deseneze pe Roxana și viceversa. Cei trei s-au distrat copios la sfârșitul jocului.
Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.
Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.
Citește și: Hello Chef, sezon 4, episod 4. Rețeta pentru salată kofta cu pui à la Chef Roxana Blenche și Lidia Buble
Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.
Rețeta pentru Paella, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente
- 500 g creveți proaspeți
- 100 ml ulei de măsline
- șofran, opțional
- 200 g ceapă albă
- usturoi
- 200 g roșii în conservă
- 150 g orez paella
- 300 g ardei gras roșu
- 100 g vongole
- 50 g mazăre congelată
- pătrunjel proaspăt
- 1 cub stock de pește (supă)
- 5 g boia
Pentru rețeta de Sangria, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente:
- 1 l vin roșu
- 2 portocale
- 100 g zahăr brun
- 100 ml suc de portocale
- 100 ml Brandy
Se amestecă totul și se dă la rece, la frigider, pentru minimum patru ore.
Pentru rețeta de Churros cu sos de ciocolată și caramel, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente
- 200 g unt
- 100 g făină albă
- 100 g zahăr
- 1 l ulei de floarea soarelui
- 3 ouă
- 1 baton de vanilie
- 50 g zahăr pudră
- 100 g ciocolată neagră
- 200 ml smântână lichidă
- 50 ml cognac
- 10 g semințe de cardamom
„Îmi place că ai folosit cardamomul, care este un condiment cu proprietăți antioxidante și care este un adjuvant al sistemului digestiv”, a explicat Carmen Brumă.
Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1
În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.
Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.