Antena Căutare

Hello Chef sezonul 5, 4 iunie 2023. Roxana Blenche şi Jador au pregătit file de păstrăv în făină de mălai și biscuiți Linzer

În cel mai nou episod al sezonului 5 Hello Chef, Roxana Blenche, alături de Jador, invitatul special din această ediție, au pregătit file de păstrăv în făină de mălai, dar și biscuiți Linzer.

jador la hello chef emisiune Galerie
Hello Chef sezonul 5, 4 mai 2023. Roxana Blenche şi Jador au pregătit file de păstrăv în făină de mălai și biscuiți Linzer | Antena 1

În episodul de duminică, 4 iunie 2023, chef Blenche și Jador au făcut o rețetă simplă de desert, mai excat biscuiți Linzer. Sunt un fel de prăjituri de tip sandviș cu unt, umplute cu gem, bazate pe clasicul tort vienez Linzer, un produs de patiserie umplut cu gem de nuci.

Biscuiții au o textură asemănătoare prăjiturii și o aromă de nucă care provine din migdalele măcinate fin. Cât despre rețeta sărată, îndrăgitul manelist a fost cel care a fost de mare ajutor în bucătărie. Artistul s-a apucat să facă mămăliga, dar și să pregătească usturoiul, în timp ce chef Blenche s-a preocupat de fileurile de pește, pe care le-a tăiat perfect!

Citește și: Hello Chef sezon 5, 28 mai 2023. Roxana Blenche și Carmen Brumă au gătit mâncare coreeană. Rețeta pentru preparatul JapChae

Hello Chef sezonul 5, 4 mai 2023. Roxana Blenche şi Jador au pregătit file de păstrăv în făină de mălai și biscuiți Linzer

În cel mai nou episod Hello Chef sezonul 5, Jador i-a surprins pe mulți din platou cu felul său de a se implica, dar și de a întreține atmosfera. Timpul pare că a trecut mai repede, iar felul de mâncare și desertul au ieșit așa cum trebuia să iasă. Iată de ce ai nevoie pentru a face peștele cu mălai, dar și compoziția pentru biscuiți.

Ingrediente file de păstrăv în făină de mălai

  • 2 păstrăvi
  • 50 g făină de mălai
  • 500 ml ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper

„Sare se pune nici prea multă, nici prea puțină”, glumește Jador. Pentru modul de preparare, vezi filmulețul.

Ingrediente biscuiți Linzer

  • 300 g făină
  • 200 g unt
  • 50 g zahăr
  • coajă de lămâie
  • zahăr vanilat
  • sare
  • gem de caise
  • mentă

Și aici, cei trei - Jador, Blenche și Carmen Brumă - au savurat deliciosul desert. Iată cum îl pregătești:

Detalii despre sezonul 5 Hello Chef

Din 12 februarie, în fiecare duminică, de la ora 14.00, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit, dau startul sezonului 5 Hello Chef, pornind într-o îndrăzneață călătorie culinară în jurul lumii.

Cele mai reprezentative preparate culinare din 16 noi colţuri ale lumii le vor fi prezentate telespectatorilor de Chef Roxana Blenche, Carmen Brumă şi invitaţii lor. Nu va lipsi nici surpriza sezonului – o nouă provocare culinară ce va condimenta fiecare episod cu scopul de a pune la încercare creativitatea Roxanei în bucătărie!

Şi în acest sezon, Carmen va fi ghidul care va dezvălui istoria preparatelor, le va oferi telespectatorilor informaţii nutritive şi va servi porţii duble de voie bună prin jocuri savuroase şi amuzante, inspirate din cultura locală.

Chef Roxana Blenche dezvăluie: “În cel mai nou sezon Hello Chef călătorim în alte 16 ţări, cu alte culturi, gusturi şi reţete diferite. A fost o adevărată provocare şi pentru mine, deoarece aceste ţări nu au tocmai o cultură gastronomică asemănătoare cu a noastră, însă eu ador provocările.

Totodată a fost un sezon foarte greu pentru mine, din motive de … burtică, a fost dificil să stau atât de mult în picioare, însă echipa a fost senzaţională de-a dreptul. Mi-au făcut toate poftele, au avut mare grijă de mine, aşa că iată-mă în ultima zi, pe cât de mult îmi doream o pauză, pe atât de rău îmi părea că se termină.

Următorul sezon nu o să mai fie cu burtică, o să fie… Hello bebelina 😊 Am avut invitaţi savuroşi, cu care am discutat câte în lună şi în stele, am râs, am cântat, pentru că dacă în primele sezoane îmi era ruşine şi să fredonez ceva, acum am cântat de n-am avut aer, pe româneşte".

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de Carmen Brumă vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare şi Andra şi Răzvan Gogan, Vlăduţa Lupău, TJ Miles, Lizi şi Cosmin Natanticu, Feli, Zarug, Tzancă Uraganu şi mulţi alţii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x