Antena Căutare

Ce afacere are Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8. Din ce își câștigă banii tânăra

Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8, se mândrește cu o afacere profitabilă. Tânăra în vârstă de 27 de ani are un business ce îi aduce bani frumoși în buzunar.

Galerie
Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8, se mândrește cu o afacere profitabilă | Antena 1

Diandra Moga se numără printre cele 10 ispite feminine care au venit în Thailanda pentru a-i pune la încercare pe concurenți. Tânăra a acaparat atenția băieților încă din primele momente pe insulă cu frumusețea ei deosebită.

Un lucru este cert, superba brunetă este posesoarea unor forme de invidiat pe care și le pune în evidență prin cele mai îndrăznețe haine. Din imaginile deja difuzate la Insula Iubirii se poate observa că Diandra Moga acordă o mare atenție modului în care arată.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Atmosfera pe insula băieților s-a încins rapid. Ce i-a șoptit Andrei ispitei Diandra

Încă de când a venit la castingul pentru emisiune, ispita feminină a dezvăluit că are o pasiune pentru modă. Așadar, aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a început să facă ceea ce îi placă, construindu-și propria afacere.

Articolul continuă după reclamă

Ce business are Diandra Moga, ispită de la Insula Iubirii sezonul 8

La vârsta de 27 de ani, Diandra Moga are un business de succes. Aceasta și-a lansat propriul brand de haine. Pentru că activitatea ei din mediul online este destul de intensă, tânăra nu ezită să publice imagini și cu piesele vestimentare pe care le realizează.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana, vizibil afectată de separarea de Rareș: „Pe mine m-a durut tot corpul. N-am mai putut”

„O colecție exclusivistă compusă din piese handmade, un mix unic între piele & tricot.🧿
Fiecare piesă în parte este unicat! Set-urile sunt gândite cromatic astfel încât să se ajungă la o ținută care să depășească prea des întâlnitul, o altfel de ținută, prezență și vibrație.🪽🤍
Croim și alte mix-uri de culori pe comandă! 🌈”, se arată în mesajul transmis de ispita de la Insula Iubirii pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diandra Moga a abordat un stil unic pentru hainele pe care le creează. Acestea sunt deosebite, având rolul de a scoate în evidență cele mai frumoase părți ale corpului.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de trei săptămâni departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

De asemenea, publicul are parte și de două producții ce se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY: Insula Iubirii Extra și Insula Iubirii PLUS.

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana, vizibil afectată de separarea de Rareș: „Pe mine m-a durut tot corpul. N-am mai ... Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Maria și ispita Marcel, apropieri neașteptate din prima noapte. Cum i-au surprins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x