Antena Căutare

Cum arăta Ema Oprișan de la Insula Iubirii la prima ei apariție TV. Fanii au recunoscut-o cu greu

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a apărut pe micile ecrane pentru prima dată în urmă cu mai bine de un deceniu, iar înfățișarea sa din prezent este complet diferită. Iată cum arăta pe atunci concurenta, dar și ce poveste de viață impresionantă a avut!

colaj foto cu ema oprisan de la insula iubirii Galerie
Cum arăta Ema Oprișan de la Insula Iubirii la prima ei apariție TV, în urmă cu mai bine de 10 ani | Instagram

Insula Iubirii a revenit pe micile ecrane cu mult așteptatul sezon 7, care se ghidează după motto-ul „Cine iubește nu lasă”. Printre concurenții acestui sezon se numără și Ema Oprișan, o tânără care a ieșit în evidență grație personalității sale puternice. Mulți s-au întrebat însă cum poate fi aceasta atât de naturală în fața camerelor de filmat, iar răspunsul este unul simplu: Ema nu este la prima apriție televizată!

Citește și: Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ce s-a întâmplat între Ema Oprișan și Bianca Giurcă, în timpul nopții. Ce l-a enervat pe Radu Vâlcan

La ce emisiune a participat în trecut Ema de la Insula Iubirii

Telespectatorii show-ului Insula Iubirii au cunoscut-o de curând pe Ema Oprișan, concurenta sezonului 7 al emisiunii, care a intrat alături de partenerul ei, Răzvan, în cadrul celui mai dur test de fidelitate. Ema s-a remarcat prin deschiderea de care a dat dovată, dar și datorită firii sale directe, pe lângă calitățile fizice care au făcut chiar ca ispita Romeo să declare în mod public că o place.

Ema Oprișan nu se află însă la prima ei apariție televizată. Chiar dacă a devenit cunoscută după show-ul de la Antena 1, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 nu este străină de lumina reflectoarelor, participând în trecut în cadrul unei alte emisiuni TV, cunoscute la vremea respectivă. Nu mulți sunt cei care își amintesc, însă Ema a făcut pereche cu Doru Todoruț la „Dansez pentru tine”!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Insula Iubirii sezonul 7. Ce a spus Ema Oprișan despre Ana Maria Măriuță, de față cu ispitele masculine. Camerele au filmat tot

Cum arăta Ema de la Insula Iubirii la prima ei apariție TV

În anul 2010, telespectatorii au aflat și povestea deloc ușoară de viață a tinerei, care a intrat în competiție cu gândul să își ajute mama și cei șase frați, care întâmpinau pe atunci probleme financiare. Conform prezentării sale de la „Dansez pentru tine”, Ema Oprișan a avut o copilărie fără prea multe posibilități. Din păcate, parcursul Emei în emisiune a fost unul de scurtă durată, ea și Doru Todoruț fiind eliminați primii din competiție.

„Emanuela își dorește că prin dans să aducă un zâmbet familiei ei, mamei și celor 6 frați, care au dus o viață grea într-o familie cu un tată mereu absent și fără posibilități materiale”, se arăta în descierea oficială.

Ema Oprișan și iubitul ei, Răzvan Kovacs, își testează relația la Insula Iubirii

După mulți ani, Ema Oprișan a revenit pe micile ecrane într-o nouă ipostază. Ea și iubitul ei, Răzvan Kovacs, au decis să își supună relația celui mai dur test al fidelității. Cei doi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, care a culminat și cu o despărțire de scurtă durată, moment în care Răzvan se vedea și cu o altă tânără.

Situația a marcat-o pe Ema, care își dorește să vadă în prezent dacă poate avea încredere deplină în iubitul ei, care este o fire extrovertită ce tinde să fie mereu sufletul petrecerii. În plan personal, Ema are un fiu dintr-o relație anterioară.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum a fost filmată Bianca Giurcă în cameră, după întâlnirea cu Oana Monea. Ce a luat cu ea în... Insula Iubirii, sezonul 7. Reacția Dariei Cuflic după ce Răzvan Kovacs a ieșit la date cu Roxana Rapailă. Ce s-a întâmpl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x