Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8. Cornel, mesaj emoționant pentru soția lui chiar de ziua ei. Ce cadou a primit Iustina de la partener

Cornel și-a luat prin surprindere soția cu o postare emoționantă, chiar de ziua ei. Mai mult, fost concurent de la Insula Iubirii sezonul 8 i-a oferit partenerei sale un cadou spectaculos.

Galerie
Cornel și-a luat prin surprindere soția cu o postare emoționantă, chiar de ziua ei | Antena 1

Cornel și Iustina se numără printre cupluri din sezonul 8 Insula Iubirii care au trecut testul fidelității, în ciuda întâmplărilor din Thailanda. Experiența pe care au trăit-o cei doi în compania ispitele a venit și cu o surpriză de proporții, la final.

Chiar înainte de ultima ceremonie a focului, fosta concurentă a reality show-ului a aflat că este însărcinată cu primul său copil. Mai mult, aceasta a făcut două teste de sarcină pentru a fi sigură.

Vestea că urmează să devină tată din nou l-a luat prin surprindere pe Cornel. Acesta s-a bucurat foarte tare când a aflat că o să aibă un copil cu femeia pe care o iubește. Deși a declarat că nu se simte pregătită să fie mamă, Iustina a îmbrățișat cu mare drag această nouă provocare din viața ei.

Citește și: Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut

Articolul continuă după reclamă

În urma unei discuții, chiar în fața lui Radu Vâlcan, foștii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 8 au decis să plece acasă împreună. Iustina a susținut că este pregătită să treacă peste toate atingerile pe care partenerul său le-a avut cu ispitele feminine. De altfel, și Cornel a decis să dea uitării vorbele mai puțin plăcute pe care tânăra le-a rostit despre el.

Odată ajunși în România, cei doi s-au căsătorit și au aflat sexul bebelușului. Se pare că aceștia se pregătesc intens de venirea pe lume a fetiței lor.

Ce mesaj emoționant a transmis Cornel de la Insula Iubirii sezonul 8 pe rețelele sociale, chiar de ziua Iustinei

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Iustina și Cornel au o căsnicie bazată pe multă iubire. Chiar de ziua de naștere a soției sale, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 8 a făcut o postare emoționantă.

Bărbatul a publicat pe contul de Instagram o imagine adorabilă în care apare alături de femeia care l-a cucerit, din momentul în care au aflat că vor fi părinți de fată. Alături de poză a mai adăugat și o urare copleșitoare.

Citește și: Ema Oprișan, cu abdomenul la vedere după ce a slăbit radical. Cum arată acum fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii

„La mulți ani, iubirea mea! ♥️ Îți doresc tot binele din lume. Te iubesc enorm!♥️”, a scris Cornel în dreptul fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a generat mai bine de 6 mii de like-uri și o mulțime de mesaje din partea prietenilor virtuali.

„Te iubesc!”, a fost răspunsul Iustinei la urarea soțului ei.

De asemenea, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8 a avut parte de o surpriză neașteptată din partea lui Cornel. Se pare că bărbatul i-a oferit un buchet superb de trandafiri roz cu ocazia zilei sale de naștere.

Iustina s-a pozat cu spectaculosul cadou primit de la soțul ei, adăugând o descriere ce a atras imediat atenția.

„Soț minunat!”, a scris fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8, vizibil emoționată și fericită.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română Luni, 21.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x