Căutare Live

Loredana și ispita Sorin nu au mai rezistat! Și-au dat frâu liber dorințelor, în valurile mării. Sărutul pătimaș care-l va ucide pe Hamude

Loredana începe să uite de ea, lângă Sorin, acesta atingându-și ușor-ușor obiectivul. Blondina a petrecut momente mai mult decât fierbinți apaturi de ispită în valurile mării și pe plaja plină de mistere a Thailandei.

Loredana începe să uite de ea, lângă Sorin, acesta atingându-și ușor-ușor obiectivul. Blondina a petrecut momente mai mult decât fierbinți alături de ispită, în valurile mării și pe plaja plină de mistere a Thailandei.

Tânăra nu neagă nicio secundă sentimentele care o încearcă față Sorin: "Da, îmi place. Dacă nu mi-ar plăcea, nu l-aș mai lăsa să mă ia în brațe a doua oară".

Ispita perfectă este persoana care se folosește de orice pretext pentru a te face să uiți de tine și tocmai asta face Sorin. Îi caută punctul vulnerabil Loredanei și se pare că o face cu succes. Asta a și declanșat sărutul pătimaș dintre ea și bărbatul care începe să joace un rol important în viața sa.

Frumoasa blondă este din ce în ce mai nelămurită în privința sentimentelor pe care le trăiește, în prezent. Și nu este decât un pas până la moment în care ar putea să îl dea uitării pe Hamude. Se va întâmplă, totuși?

Decizie ȘOC! Alin o sărută pe Cătălina și o dă uitării pe Alice: "Să fie sănătoasă și să mă lase în pace"... Au uitat complet de cei cărora le-au promis iubire! Cuplurile cad în ispitã pe „Temptation Island – Insula iubirii”...
Ultimele știri