Antena Căutare

Simona Butură, imagini de pe patul de spital. Fosta concurentă Insula Iubirii a trecut prin 2 intervenții estetice

Simona Butură s-a lăsat pe mâna medicilor. Iată la ce intervenții chirurgicale a apelat!

Galerie
Simona Butură, imagini de pe patul de spital. | Antena 1, Instagram

Simona Butură s-a lăsat filmată direct de pe patul de spital! Fosta concurentă Insula Iubirii Sezonul 8 a decis că a venit momentul să apeleze la câteva intervenții chirurgicale și nu a mai stat deloc pe gânduri.

Se pare că Simona și-a dorit schimbări în viața ei pe toate planurile. După ce a rupt orice legătură cu fostul ei partener alături de care a venit la emisiune pentru a-și testa relația, fosta concurentă a decis să apeleze și la câteva intervenții pentru schimbarea aspectului fizic.

Citește și: Andrei Rotaru, prima reacție după ce fosta soacră l-a pus la punct de nenumărate ori. Ce a putut să spună abia acum

Iată ce imagini a publicat în mediul online și prin ce intervenții chirurgicale a trecut!

Articolul continuă după reclamă

Simona Butură s-a lăsat pe mâna medicilor pentru 2 intervenții estetice

Pentru unele doamne și domnișoare, schimbarea aspectului fizic poate reprezenta o modalitate de a marca o nouă etapă a vieții, lucru care pare valabil și pentru Simona Butură.

După despărțirea de Claudiu, fosta concurentă pare că înflorește de la o zi la alta și că își evidențiază controlul asuprea propriei identițăți mai mult ca niciodată.

Simona a câștigat rapid simpatia publicului, mai ales că o mare parte dintre telespectatori s-au regăsit atât în relația ei, cât și în personalitatea acesteia.

Totodată, frumusețea și eleganța de care a dat dovadă pe tot parcursul emisiunii au fost alți factori care i-au determinat pe internauți să o urmărească și după difuzarea sezonului 8 Insula Iubirii.

Citește și: Ispita Teo Costache din sezonul 8 Insula Iubirii are o nouă iubită. Cum au fost surprinși cei doi la un eveniment | Exclusiv

În mediul online, Simona postează ori de câte ori are ocazia, povestindu-le urmăritorilor ei prin ce stări trece, dar și ce schimbări apar în viața ei după despărțirea de Claudiu.

Așa s-a întâmplat și în cazul de față, când fosta concurentă a emisiunii a decis să împărtășească cu internauții prin ce schimbări a trecut de data aceasta la nivel fizic.

Mai exact, se pare că Simona a apelat la o intervenție la nivelul feței, dar și la o operație de schimbare a implanturilor mamare.

Iată ce a transmis imediat după cele două intervenții!

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate gândurile bune și grija voastră! Intervențile au decurs exact cum mi-am dorit, iar recuperarea este un proces de durată, însă mă simt mai bine pe zi ce trece. În curând o să fiu mai activă pe story.”

Se pare că fosta concurentă a apelat la același medic la care a apelat și ispita Diandra pentru intervenția la nivelul sânilor în urmă cu aproximativ 3 săptămâni. Aceasta și-a dorit un bust mai amplu, apelând de data aceasta la o mărime mai mare.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. Cornel, mesaj emoționant pentru soția lui chiar de ziua ei. Ce cadou a primit Iustina de la partener

Pentru un moment, se pare că Simona păstrează discreția cu privire la statutul său atunci când vine vorba de relații. Deși mulți speră la o împăcare între aceasta și fostul său partener, acest lucru pare greu de realizat, cel puțin pentru un moment.

Andrei Rotaru, prima reacție după ce fosta soacră l-a pus la punct de nenumărate ori. Ce a putut să spună abia acum... Ispita Marcel, mai pregătit ca niciodată de pasul cel mare alături de Armina. „Maluma” visează la căsătorie și copil „la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei Vineri, 25.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x