Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 11. Hai să vezi cu ei cele mai tari faze de pe Internet

O nouă zi de luni, o nouă ediție a show-lui digital „Îs geană pi tini” cu Speak și Vlad Drăgulin. Episodul 11 al emisiunii de pe pe www.a1.ro aduce și de această dată hohote de râs în rândul urmăritorilor.

Speak și Drăgulin, comentând cele mai tari faze de pe Internet, la emisiunea digitală „Îs geană pi tini” Galerie
Speak și Drăgulin au pregătit episodul 11 de „Îs geană pi tini” | Antena 1

Speak și Vlad Drăgulin sunt la curent cu toate fazele tari din mediul digital autohton dar și internațional, așa că le analizează și le comentează cu mult umor, în cadrul emisiunii de pe www.a1.ro.

În episodul 11 de „Îs geană pi tini” Vlad Drăgulin a mărutrisit că din cauza unei alunecări pe gheață are acum probleme cu spatele de fiecare dată când face mișcări mai bruște. Totuși, actorul a decis să participe la noua ediție a emisiunii online, în ciuda spasmului muscular care-l sâcâie: „Am venit pentru că țelul meu este să vă fac pe dumneavoastră să râdeți”, a spus Vlad Drăgulin, cu zâmbetul pe buze, în episodul 11 de la „Îs geană pi tini”.

Ce faze tari au comentat Speak și Vlad Drăgulin în episodul 11 de „Îs geană pi tini”

Printre videoclipurile comentate de Speak și Vlad Drăgulin în ediția cu numărul 11 de „Îs geană pi tini”, s-au numărat un Instastory aparținând Oanei Roman, în care intervine fetița sa, Izabela, momentul în care Jorge s-a împiedicat ținând un tort, la emisiunea Poftiți la circ și momentul în care Dorian Popa a făcut o farsă în care spunea că a suferit o operație de rinoplastie. Cei doi au concluzionat că Dorian Popa are nasul frumos și că nici nu ar fi avut nevoie de rinoplastie.

De asemenea, Speak și Vlad Drăgulin au comentat gluma unui utilizator TikTok, care spunea că, după ce Snoop Dogg s-a filmat ascultând manele, chiar crede că Mihăiță Piticu a fost sunat de Michael Jackson înainte de a muri. Cei doi au explicat că gluma este legată de un videoclip al manelistului, în care spunea că Michael Jackson l-a sunat înainte să moară pentru a-l ruga să-i dedice o piesă. Vlad Drăgulin și-a amintit cu această ocazie că Michael Jackson a murit în perioada în care el a susținut examenul de Bacalureat.

La finalul emisiunii, Speak a mărturisit care ar putea fi motivul pentru care ar putea să se despartă de Ștefania. Comentând un videoclip în care doi tineri făceau bungee jumping, fostul concurent de la Asia Express a mărturisit că dacă logodnica lui i-ar cere să face acest lucru, nu ar accepta, chiar cu prețul despărțirii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că artistului îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

„Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. „Îs geană Pi Tini” pur și simplu „s-a întâmplat”, spune actorul.

Citește și: Cine este și cum arată în realitate Vlad Drăgulin, Malone din "Băieți de oraș"

„ Îs Geană Pi Tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

„Îs Geană Pi Tini” nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:30.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare luni. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să provească un astfel de concept de show.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5, episodul 6, episodul 7, episodul 8, episodul 9, episodul 10.

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare*

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x