Live acumMireasa
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Andrei Bendeac își umilește fratele într-un roast de senzație, pe Mihai Bendeac: „El nu are prieteni, are colaboratori!”

Cel mai surprinzător moment de la iUmor a fost atunci când pe scenă a apărut Andrei Bendeac, fratele lui Mihai Bendeac, alături de Happy, câinele plin de energie a lui Mihai.

Andrei Bendeac și Happy pe scena de la iUmor

Deși nu îi place să apară la televizor, Andrei și-a făcut curaj și a venit să își ia la „roast” fratele mai mare, folosindu-se de cel mai bun prieten al lui, și „singurul”, așa cum îl numește Bendeac cel mic. Acesta a precizat că are emoții pentru că nu se pricepe la televiziune, dar „nici fratele meu nu se pricepe și totuși este aici”.

Happy a jucat un rol important în momentul lui Andrei. Acesta a scris un scenariu bazându-se pe ceea ce gândește câinele lui Mihai. „Am venit aici să spun ce gândește Happy. El este câinele lui Mihai și contrat așteptărilor nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai”, a spus mezinul familiei Bendeac.

Andrei nu s-a axat doar pe fratele lui, ci l-a atacat și pe Cheloo. „Cheloo, tu îmi amintești de Tupac. De fiecare dată când se schimbă iarba pe Arena Națională, tu pac te duci să rulezi gazonul”. Vorbind din perspectiva lui Happy, Andrei i-a spus lui Mihai: „Te iubesc necondiționat pentru că sunt câine și așa sunt construit, dar dacă te mai epilezi o dată pe picioare jur că te mușc de sâni”.

Momentul lui a fost unul epic! Sala s-a prăpădit de râs, iar Bendeac a fost, la final, tare mândru de fratele lui mai mic. Cheloo a spus că roast-ul lui nu este nici pe departe la fel de bun ca cel făcut de mama acestuia. „Bendeac nu ar trebui să se mai sperie de nimic! Nimic nu poate fi mai rău decât ce i-a făcut mama lui”.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro