Andrei Bendeac își umilește fratele într-un roast de senzație, pe Mihai Bendeac: „El nu are prieteni, are colaboratori!”

Cel mai surprinzător moment de la iUmor a fost atunci când pe scenă a apărut Andrei Bendeac, fratele lui Mihai Bendeac, alături de Happy, câinele plin de energie a lui Mihai.

Andrei Bendeac și Happy pe scena de la iUmor

Deși nu îi place să apară la televizor, Andrei și-a făcut curaj și a venit să își ia la „roast” fratele mai mare, folosindu-se de cel mai bun prieten al lui, și „singurul”, așa cum îl numește Bendeac cel mic. Acesta a precizat că are emoții pentru că nu se pricepe la televiziune, dar „nici fratele meu nu se pricepe și totuși este aici”.

Happy a jucat un rol important în momentul lui Andrei. Acesta a scris un scenariu bazându-se pe ceea ce gândește câinele lui Mihai. „Am venit aici să spun ce gândește Happy. El este câinele lui Mihai și contrat așteptărilor nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai”, a spus mezinul familiei Bendeac.

Andrei Bendeac își umilește fratele într-un roast de senzație, pe Mihai Bendeac: „El nu are prieteni, are colaboratori!”

Happy și Mihai Bendeac

Andrei nu s-a axat doar pe fratele lui, ci l-a atacat și pe Cheloo. „Cheloo, tu îmi amintești de Tupac. De fiecare dată când se schimbă iarba pe Arena Națională, tu pac te duci să rulezi gazonul”. Vorbind din perspectiva lui Happy, Andrei i-a spus lui Mihai: „Te iubesc necondiționat pentru că sunt câine și așa sunt construit, dar dacă te mai epilezi o dată pe picioare jur că te mușc de sâni”.

Momentul lui a fost unul epic! Sala s-a prăpădit de râs, iar Bendeac a fost, la final, tare mândru de fratele lui mai mic. Cheloo a spus că roast-ul lui nu este nici pe departe la fel de bun ca cel făcut de mama acestuia. „Bendeac nu ar trebui să se mai sperie de nimic! Nimic nu poate fi mai rău decât ce i-a făcut mama lui”.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri